Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, februarie 28, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Flacăra Moreni a capotat în disputa cu “satelitul” lui CS U Craiova

FOTBAL: Flacăra Moreni a capotat în disputa cu “satelitul” lui CS U Craiova 

iliescu flacara

Flacăra Moreni a încheiat în genunchi penultima deplasare a campionatului. Formația antrenată de Gabriel Paraschiv s-a prezentat promițător în disputa cu CS U Craiova II, dar a cedat pe final de joc, când oltenii și-au arătat superioritatea.

În disputa cu a doua echipă a Craiovei, “lupii” de pe Cricov au fost învinși cu 3-1, iar singura reușită dâmbovițeană a fost semnată de Iliescu (33), când a fost deschis scorul întâlnirii. De partea cealaltă, Craiova a restabilit egalitatea până la pauză prin A. Popescu (37), iar în actul secund au mai punctat Burlacu (73) și din nou A. Popescu (76), jucător ce a realizat “dubla”. Interesant a fost că pe durata întâlnirii, portarul morenar Halcu a parat două lovituri de la 11 metri ale oltenilor.

Pentru înfruntarea cu CS U II, formație ce a folosit 11 jucători de la prima echipă, Flacăra a mizat pe un “11” alcătuit din Halcu – Mocanu, Pârvu, Acasandrei, Tronaru – Nedelcu, M. Plăcintă – A. Negrea, Iliescu, B. Negrea – Guță, iar în repriza a doua au mai intrat Ene, Tocan și V. Preda.

Chiar dacă a cedat cu Craiova II, Flacăra se menține în continuare pe locul 2 în serie, cu 38 de puncte. Sâmbătă, în etapa a 28-a a campionatului, “lupii” lui Paraschiv vor înfrunta, pe teren propriu, pe FC Voluntari II.

Ionuț Parghel

Adaugă un Comentariu

*