Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, februarie 23, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: CN de juniori A1. Flacăra Moreni a câştigat la „masa verde” primul joc cu LPS Mircea Mircea Eliade

FOTBAL: CN de juniori A1. Flacăra Moreni a câştigat la „masa verde” primul joc cu LPS Mircea Mircea Eliade 

flacara juniori

Flacăra Moreni a bifat o victorie lejeră în primul meci din cadrul primei faze a Campionatului Naţional de juniori A1. Echipa antrenată de Costel Gyurgy a câştigat la „masa verde” jocul tur cu LPS Mircea Eliade Bucureşti, de pe teren propriu. Morenarii şi-au asigurat succesul cu scorul de 3-0 după ce arbitrul nu a dat drumul la joc, din cauza faptului că oaspeţii nu au prezentat adeverinţele medicale ale copiilor născuţi în 1999.

„Am câştigat la masa verde după ce adversarii nu au fost în regulă cu vizele medicale. Îmi pare rău că jocul nu a mai avut loc. Dacă meciul se ţinea aş fi putut să văd şi eu adevăratul potenţial al echipei noastre. Pe mine mă interesa foarte mult jocul. Pentru copii era important să jucăm pe terenul nostru. Din câte am înţeles, acolo vom evolua pe un teren sintetic, care nu prea ne prieşte. Nu ştiu ce a fost în capul lor de au făcut o astfel de greşeală. La prima vedere pot să zic că Mircea Eliade arăta ca o echipă organizată, cu un staff OK şi un lot interesant de jucători”, ne-a declarat Costel Gyurgy, antrenorul morenarilor.

Meciul retur dintre cele două formaţii va avea loc sâmbătă, în Capitală, de la ora 17:30. Câştigătoarea acestei duble manşe se va califica la turneul zonal al Campionatului Naţional de juniori A1.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*