Știri, Muntenia-Sud, România|luni, februarie 17, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Flacăra Moreni a câştigat şi Cupa, şi campionatul!

FOTBAL: Flacăra Moreni a câştigat şi Cupa, şi campionatul! 

flacara moreni

Flacăra Moreni a fost, în stagiunea 2015-2016, regina fotbalului mic dâmboviţean. Gruparea de pe Cricov a cucerit eventul după ce a dominat autoritar competiţiile la nivel judeţean. Echipa lui Gabriel Paraschiv a intrat în posesia titlului de campioană cu şase etape înainte de finalizarea campionatului, iar Cupa României a cucerit-o la capătul unei victorii categorice (3-0), obţinută ieri, în faţa Recoltei Gura Şuţii în finală. În ultimul act al competiţiei KO, morenarii şi-au dovedit din plin superioritatea în faţa adversarului, aşa cum au arătat-o în majoritatea meciurilor din cadrul sezonului.

Succesul clar bifat cu Recolta a venit în urma reuşitelor semnate de Iliescu, Drăgan şi Cârnaru. Adevăratul test de maturitate pentru „lupii” de pe Cricov, în actuala stagiune, va fi barajul de promovare pentru Liga a 3-a. În acest test de „foc” morenarii vor da peste Voinţa Crevedia, noua campioană a judeţului Ilfov. Acest duel se va consuma în dublă manşă , pe 18 şi 25 iunie, unde prima dispută va avea loc la Crevedia, iar a doua la Moreni. Dacă va depăşi acest baraj, atunci se poate spune cu adevărat că Flacăra reprezintă o formaţie de top din fotbalul dâmboviţean şi poate acea echipă la care a visat Paraschiv în urmă cu trei ani!

În schimb, dacă nu va urca nici în acest an în Liga a 3-a, formaţia morenară va reprezenta o mare dezamăgire a fotbalului dâmboviţean, ce va deveni o simplă fantomă a ceea ce a însemnat cândva Flacăra Moreni.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*