Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, mai 29, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Flacăra Moreni a devenit campioană de toamnă în Liga a 4-a

FOTBAL: Flacăra Moreni a devenit campioană de toamnă în Liga a 4-a 

flacara

Fericire pe malul Cricovului după încheierea primei părţi a campionatului judeţean! Flacăra Moreni a devenit campioană de toamnă în Liga a 4-a, la capătul unei jumătăţi de sezon extrem de bine gestionate. Pentru a demonstra încă o dată că este cea mai în formă echipă din campionat, trupa „lupilor” a obţinut o victorie categorică şi în ultima etapă a turului: 4-1 cu Libertatea Urziceanca. Cele patru reuşite ale echipei lui Gabriel Paraschiv la tragerea cortinei au fost semnate de Guţă, Iliescu, Pârvu şi V. Preda.

Prin succesul categoric cu Urziceanca, de pe teren propriu, Flacăra a finalizat turul cu 46 de puncte, la o distanţă de şase lungimi de Gloria Corneşti, ocupanta poziţiei secunde. De asemenea, tot la final de tur, Flacăra l-a oferit pe Iliescu, ca fiind cel mai bun marcator din campionat, cu un total de 30 de goluri înscrise. Principalul obiectiv al morenarilor în acest sezon este promovarea în Liga a 3-a.

Pe ultima treaptă a podimului, după primele 17 runde scurse s-a situat PAS Pucioasa, iar pe locuri retrogradabile s-au evidenţiat Unirea Cobia, CS Petreşti, Comerţul Brezoaele şi Bradul Moroieni. În schimb, Luceafărul Dragomişti, ocupanta locului 4, poate fi catalogată ca fiind revelaţia primei părţi a competiţiei.

Rezultatele complete ale ultimei etape din tur

PAS Pucioasa – Avicola Tărtăşeşti 3-2
Săgeata Găeşti – Voinţa Pierşinari 2-5
Bradul Moroieni – Unirea Ungureni 1-0
Flacăra Moreni – Libertatea Urziceanca 4-1
Comerţul Brezoaele – Gloria Corneşti 1-5
Recolta Gura Şuţii – Luceafărul Dragomireşti 0-1
Atletic Fieni – Ştiinţa Odobeşti 1-0
Progresul Mătăsaru – Petrolul Târgovişte 0-5
Unirea Cobia – CS Petreşti 5-3

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*