Știri, Muntenia-Sud, România|joi, octombrie 22, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Flacăra Moreni a făcut „instrucție” cu bulgarii de la FC Pavlikeni

FOTBAL: Flacăra Moreni a făcut „instrucție” cu bulgarii de la FC Pavlikeni 

flacara moreni

Seria meciurilor amicale a luat sfârșit și pentru Flacăra Moreni. Sâmbătă, la Boldești, echipa lui Gabriel Paraschiv a făcut “instrucție” cu FC Pavlikeni, din liga a 3-a bulgară, învingând-o cu scorul de 8-0. Morenarii au fost la toate capitolele peste echipa de la sud de Dunăre, iar cele opt goluri au fost marcate de Dragomir (2), Guță. L. Plăcintă, Roman, Rogojină, Negrea și Cârnaru.

În ultimul de test de verificare al verii, “Pară” a trimis în teren un “11” alcătuit din Sârbu – Iordan, Acasandrei, Timofte, Tronaru – L. Plăcintă, M. Plăcintă – Guță, Roman, Rogojină – Ene, iar pe parcurs au mai intrat Matei, Huțușoru, Nedelcu, Drăgan, V. Preda, Negrea, Cârnaru și Dragomir.

Disputa cu FC Pavlikeni a reprezentat cel de-al optulea joc susținut de Flacăra în această vară, după șase amicale și două în Cupa României. Până la startul campionatului, oficialii de la Flacăra încearcă să-i transfere pe Ene (ultima dată la Chindia Târgoviște) și pe Roman (Voința Snagov).

Obiectivul Moreniului în noul campionat al Ligii a 3-a va fi o clasare în primele șase locuri ale seriei C3. Sâmbătă, în runda inaugurală a eșalonului al treilea, Flacăra va debuta, pe teren propriu, împotriva echipei lui Adrian Neaga, Atletic Bradu.

Ionuț Parghel

Adaugă un Comentariu

*