Știri, Muntenia-Sud, România|joi, aprilie 9, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Flacăra Moreni a făcut „instrucţie” cu „pădurarii”

FOTBAL: Flacăra Moreni a făcut „instrucţie” cu „pădurarii” 

flacara

Flacăra Moreni este performera etapei a 25-a din campionatul judeţean, după ce a obţinut un succes categoric împotriva Bradului Moroieni. Echipa lui Gabriel Paraschiv s-a dezlănţuit total în disputa cu „pădurarii”, iar la final şi-a asigurat victoria cu scorul de 7-0.

În meciul susţinut pe teren propriu, frumoasă izbândă a „lupilor” morenari a venit în urma golurilor marcate de Negrea (2), Iliescu (3), Cârnaru şi Vişan.

Chiar dacă a înregistrat un succes la scor, Flacăra va rămâne în continuare pe locul secund în clasament, la trei lungimi distanţă de liderul FC Aninoasa.

În ceea ce priveşte Aninoasa, aceasta şi-a respectat şi ea blazonul şi a trecut la pas de Luceafărul Dragomireşti (4-1), după ce principalii golgeterii ai echipei şi-au făcut din nou datoria. Astfel, Moţoi a reuşit să-şi treacă în cont un hat-trick, iar I. Maican al doilea gol al jocului.

Surpriza rundei s-a produs la Brezoaele, acolo unde echipa din localitate, Comerţul, a fost învinsă de Libertatea Urziceanca, cu scorul de 5-4. Interesant a fost faptul că victoria ocupantei locului 14 a fost consfinţită în ultimele minute ale întâlnirii, la capătul reuşitelor semnate de Mânzu (2), M. Matei (2) şi Tudor.

Rezultatele complete ale etapei

CS Petreşti – Voinţa Pierşinari 3-1
FC Aninoasa – Luceafărul Dragomireşti 4-1
Flacăra Moreni – Bradul Moroieni 7-0
Comerţul Brezoaele – Libertatea Urziceanca 4-5
PAS Pucioasa – Petrolul Târgovişte 2-1
Recolta Gura Şuţii – Voinţa Crevedia 3-0
Atletic Fieni – Săgeata Cătunu 4-1
Unirea Cobia – Pregresul Mătăsaru 4-1
Avântul Produleşti – Avicola Tărtăşeşti 0-3

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*