Știri, Muntenia-Sud, România|joi, octombrie 1, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Flacăra Moreni a fost învinsă de “satelitul” Stelei

FOTBAL: Flacăra Moreni a fost învinsă de “satelitul” Stelei 

flacara moreni

Flacăra Moreni a bifat, la sfârşitul săptămânii trecute, cea de-a șasea înfrângere în campionat. Gruparea de Cricov a cedat cu 1-2 în runda a 22-a a Ligii a 3-a, fiind învinsă de Steaua II București. Chiar dacă la pauză au condus, prin reușita lui L. Plăcintă (14), “lupii” lui Gabriel Paraschiv s-au văzut neputincioși în actul secund, când “satelitul” Stelei a întors rezultatul, în urma “dublei” semnate de Man (66, 70), într-un interval de doar patru minute.

Cel mai șifonat în acest joc a ieșit morenarul Adi Pârvu, jucător ce a suferit o accidentare gravă în finalul primei reprize. Acesta a fost transporat de urgență la spital, după o lovitură dură la cap. Transferul acestuia la uniatea medicală a fost întârziată foarte mult, deoarece la stadion a existat o singură ambulanță și nu două așa cum era normal și regulamentar.

În disputa cu Steaua II, Gabriel Paraschiv a mizat pe o formulă de echipă alcătuită din Halcu – Mocanu, Pârvu (43 Timofte), Acasandrei, Tronaru – L. Plăcintă, M. Plăcintă (71 B. Negrea) – Tocan (71 Nedelcu), Guță (71 Cârnaru), A. Negrea – Iliescu.

După eșecul suferit pe stadionul “Metaloglubus” din capitală, Flacăra a căzut pe locul 7 în serie, cu 28 de puncte acumulate. Vineri, pe teren propriu, morenarii vor înfrunta pe FCM Alexandria, într-un joc extrem de interesant.

Ionuț Parghel

Adaugă un Comentariu

*