Știri, Muntenia-Sud, România|marți, septembrie 22, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Flacăra Moreni a obținut toate punctele în meciul cu Alexandria

FOTBAL: Flacăra Moreni a obținut toate punctele în meciul cu Alexandria 

flacara moreni

Flacăra Moreni a cucerit toate punctele în etapa a 23-a a Ligii a 3-a. Înainte de Paște, “lupii” de pe malul Cricovului au învins pe FCM Alexandria, cu scorul de 2-1, la capătul unui joc în care dâmbovițenii și-au dorit mai mult victoria. Echipa lui Gabriel Paraschiv a deschis scorul în primul sfert de oră al întâlnirii, prin Iliescu (13), iar zece minute mai târziu, teleormănenii au restabilit egalitatea prin Floricel, dintr-o lovitură de la 11 metri.

Flacăra și-a asigurat succesul în debutul actului secund, când Guță a stabilit scorul final al întâlnirii, ducându-l la 2-1. Pentru înfruntarea cu Alexandria, Gabi Paraschiv a mizat pe o formulă de echipă alcătuită din Halcu – Mocanu, Acasandrei, Pârvu, Palamariu – L. Plăcintă, Guță, Tocan, Drăgan – Negrea, Iliescu, iar în repriza a doua au mai intrat M. Plăcintă, Nedelcu, Cârnaru și Ene.

Moreniul a urcat pe locul 4 în serie, cu 31 de puncte, după succesul cu teleormănenii. Etapa viitoare, pe teren străin, Flacăra va întâlni pe FC Podari, echipă ce nu s-a prezentat în deplasarea de la Roșiori. De partea celaltă, FCM Alexandria, formația antrenată de dâmbovițeanul Romică Ciobanu, a căzut în clasament pe locul 11, cu 27 de puncte strânse în 21 de meciuri.

Ionuț Parghel

Adaugă un Comentariu

*