Știri, Muntenia-Sud, România|luni, martie 30, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Flacăra Moreni a „pârjolit” Săgeata Găeşti

FOTBAL: Flacăra Moreni a „pârjolit” Săgeata Găeşti 

flacara moreni

Flacăra Moreni continuă să fie de neoprit în Liga a 4-a. Echipa lui Gabriel Paraschiv a devenit o adevărată „sperietoare” pentru adversari după ce a ajuns la a cincea victorie consecutivă în competiţia judeţeană. Liderul campionatului a dat recital în etapa a 5-a a campionatului şi a învins, în deplasare, pe Săgeata Găeşti, la scor de neprezentare, 3-0.

Pentru „lupii” de pe Cricov, disputa din oraşul „frigiderelor” a reprezentat un antrenament util în vederea partidei cu CS Mioveni, din turul al cincilea al Cupei României (miercuri, ora 16:30). Flacăra a „pârjolit” Găeştiul după ce a controlat în cea mai mare parte ostilităţile din teren, iar Iliescu, Drăgan şi Guţă au „perforat” buturile formaţiei din vestul judeţului.

Prin succesul de la Găeşti, morenarii au bifat al nouălea succes consecutiv al sezonului, după ce au înregistrat cinci victorii în campionat şi patru în Cupă.

Altă echipă care se prezintă excelent în actuala ediţie a Ligii a 4-a este nou-promovata Unirea Ungureni. Ca şi Flacăra, formaţia finanţată de Ciprian Honciu a acumulat şi ea maximum de puncte în campionat, după ce a avut numai victorii pe linie (5).

În runda de astăzi, Unirea a trecut, în faţa propriilor fani, de Comerţul Brezoaele, cu scorul de 5-0. Principala surpriză a etapei a cincea a fost reprezentată de succesul lui Atletic Fieni pe terenul Avicolei Tărtăşeşti (2-1).

Liga a 4-a – rezultate complete – etapa a 5-a

Săgeata Găeşti – Flacăra Moreni 0-3
Unirea Ungureni – Comerţul Brezoaele 5-0
Avicola Tărtăşeşti – Atletic Fieni 1-2
PAS Pucioasa – Progresul Mătăsaru 13-0
Ştiinţa Odobeşti – Gloria GM Corneşti 4-3
Petrolul Târgovişte – Luceafărul Dragomireşti 1-2
CS Petreşti – Libertatea Urziceanca 4-3
Voinţa Pierşinari – Recolta Gura Şuţii 1-2
Bradul Moroieni – Unirea Cobia 0-1

Iomuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*