Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, septembrie 25, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Flacăra Moreni, a patra oară consecutiv în finala Cupei României, faza judeţeană

FOTBAL: Flacăra Moreni, a patra oară consecutiv în finala Cupei României, faza judeţeană 

flacara moreni 1

Flacăra Moreni s-a calificat în această după-amiază în finala Cupei României – faza judeţeană. Gruparea de pe Cricov şi-a asigurat prezenţa în ultimul act al competiţiei după ce a trecut în semifinale de Gloria Corneşti, cu 2-0. Disputat pe teren neutru, „Petrolul” din Târgovişte, jocul a lăsat mult de dorit la capitolul spectaculozitate, atâta timp cât ambele formaţii au mizat pe tactici defensive.

Prima parte a întâlnirii a scos în evidenţă accidentarea gravă a morenarului Tronaru, dar şi deschiderea scorului de Flacăra, prin M. Plăcintă (32). În urma rupturii musculare suferite, Tronaru păstrează şanse destul de mici de a mai evolua în ultimele meciuri din campionat şi în cele din cadrul barajului de promovare.

Repriza a doua a adus în prim-plan un fotbal ceva mai animat. După ce jucătorii Gloriei au căzut fizic, Moreniul s-a apropiat mai mult de poarta lui Găman. La capătul unei execuţii magistrale, din lovitură liberă, de la peste 25 de metri, L. Plăcintă a modificat tabela, dar în acelaşi timp a stabilit şi scorul final al întâlnirii (53). În ultimul sfert de oră, spiritele s-au încins şi mai mult pe teren, iar nou-intratul Maria a lăsat Corneştiul în inferioritate numerică, după ce a văzut cartonaş roşu direct, pentru călcarea intenţionată al lui Mocanu, la marginea terenului. Tot pe final, Flacăra a avut şansa ridicării scorului la unul de neprezentare, dar „trasorul” lui Huţuşoru s-a oprit în transversală.

După victoria cu Gloria, Flacăra s-a calificat pentru a-l patrulea sezon consecutiv în finala Cupei României – faza judeţeană. Adversarul morenarilor din ultimul act al întrecerii este Recolta Gura Şuţii, grupare ce a învins, tot în această după-amiază, pe PAS Pucioasa, la Nucet, cu scorul de 2-1.

flacara moreni

Flacăra Moreni – Gloria Corneşti 2-0 (1-0)

Marcatori: M. Plăcintă (32), L. Plăcintă (53).

Flacăra: Panaite – Mocanu (83 G. Preda), M. Plăcintă, Pârvu, Tronaru (20 Palamariu) – L. Plăcintă, D. Matei (60 Huţuşoru) – Drăgan (74 Cârnaru), Guţă, V. Preda – Iliescu. Antrenor: Gabriel Paraschiv.

Gloria: Găman – Neagu, Gae, Baltag, Stan (72 Costache) – I. Constantin, Calofir, Manea (55 N. Radu), Mihăilă (75 Maria) – M. Matei, Ghiţă (53 A. Constantin). Antrenor: Nelu Radu.

Stadion „Petrolul” (Târgovişte). Spectatori: 250.

Au arbitrat: Marian Mălău – Ionuţ Onicescu, Sorin Ilie.
Observator AJF: Gheorghe Iordache.

Cartonaşe galbene: Panaite (15), M. Plăcintă (67)/ I. Constantin (31), N. Radu (67), M. Matei (80).

Cartonaş roşu: Maria (76).

Ionuţ Parghel

flacara moreni 2

Adaugă un Comentariu

*