Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, ianuarie 24, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Flacăra Moreni a promovat în Liga a 3-a

FOTBAL: Flacăra Moreni a promovat în Liga a 3-a 

flacara moreni

25 iunie va reprezenta o dată importantă în istoria recentă a clubului Flacăra Moreni. Gruparea de pe Cricov a revenit în Liga a 3-a după o aşteptare de nouă ani. Cu Gabriel Paraschiv la timonă, Flacăra a revenit acolo unde îi este locul. Cu o bogată tradiţie în fotbalul românesc, formaţia morenară şi-a asigurat prezenţa în eşalonul al treilea după ce a trecut de Voinţa Crevedia în barajul de promovare.

La capătul unei duble manşe de poveste, încheiată cu o remiză (2-2) şi o victorie categorică (3-0), „lupii” lui „Pară” au devenit eroi în cel de-al doilea municipiu al Dâmboviţei. În a doua dispută cu Voinţa, susţinută la Moreni, în faţa a 3.000 de oameni, Flacăra s-a comportat extraordinar, bifând o victorie la scor de neprezentare, la capătul reuşitelor semnate de Cârnaru (23), Timofte (26 – pen) şi Negrea (81). Evoluţia modestă a Voinţei şi eliminarea lui Leţu (59) i-au dus pe morenari să obţină un succes neaşteptat de uşor.

Urcarea în Liga a 3-a a adus la finalul întâlnirii o atmosferă de sărbătoare pe stadionul „Flacăra”, în care s-au remarcat hora bucuriei morenare, suporterii din tribune cântând „Campionii, campionii” şi „Pară” fiind ridicat pe braţe de elevii săi. De asemenea, organizarea meciului a fost una la înălţime, aşa cum s-a prezentat şi Flacăra în acest baraj de promovare. După marele succes de sâmbătă, Flacăra va reprezenta Dâmboviţa în noul sezon al Ligii a 3-a, alături de Urban Titu şi FC Aninaoasa.

Flacăra Moreni – Voinţa Crevedia 3-0 (2-0)

Marcatori: Cârnaru (23), Timofte (26 – pen), Negrea (81).

Flacăra: Panaite – Acasandrei, Timofte, Pârvu, Palamariu – L. Plăcintă, M. Plăcintă (88 G. Preda) – Cârnaru (79 V. Preda), Guţă (70 Negrea – 84 Huţuşoru), Drăgan, Iliescu. Antrenor: Gabriel Paraschiv.

Voinţa: Tănase – Alecu (28 Ioniţă), Oprea, Leţu, Snagoveanu (63 Neagu) – Nedelea, Bărcănescu, Dobre (46 Ionică), Truţă (70 Păun) – Filip, Florea. Antrenor: George Gavrilescu.

Stadion „Flacăra”. Spectatori: 3 000.

Au arbitrat: Dan Botescu (Bucureşti) – Mihai Ionescu (Suseni – AG), Şerban State (Piteşti).

Observatori FRF: Cornel Fecioru şi Mihanea Tottan (ambii din Bucureşti).

Cartonaşe galbene: Oprea (13), Tănase (23), Leţu (25), Alecu (28), Nedelea (74).

Cartonaş roşu: Leţu (59).

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*