Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, octombrie 21, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Flacăra Moreni are probleme de lot înaintea meciului din finala Cupei României

FOTBAL: Flacăra Moreni are probleme de lot înaintea meciului din finala Cupei României 

flacara moreni

Flacăra Moreni întâmpină numeroase probleme de lot înaintea meciului cu Recolta Gura Şuţii, din finala Cupei României – faza judeţeană. Antrenorul Gabriel Paraschiv nu poate alinia cel mai bun „11” după ce nu mai puţin de trei jucători acuză accidentări destul de serioase.

Apărătorul stânga Iulian Tronaru reprezintă principala pierdere a „lupilor” pentru meciul de mâine. Acesta a suferit o ruptură musculară în disputa cu Gloria Corneşti, din semifinalele Cupei, care îl va ţine pe tuşă o perioadă de timp. Totuşi, staff-ul tehnic speră să-l recupereze până la primul jocul din cadrul barajului de promovare pentru Liga a 3-a.

Un alt jucător pe care „Pară” nu va putea conta în ultimul act al competiţiei KO este Bergheaua, jucător ce acuză şi el o accidentare mai veche. Incert pentru disputa cu Gura Şuţii se afişează şi jucătorul ofensiv Cârnaru, dar medicii speră să-l pună pe picioare până la startul întâlnirii.

Jocul dintre Flacăra Moreni şi Recolta Gura Şuţii va avea loc mâine, de la ora 11:00, pe stadionul „Comunal” din Aninoasa. Învingătoarea meciului din finală va reprezenta judeţul Dâmboviţa în primul tur al Cupei României la nivel naţional. În ultimul sezon al întrecerii KO, Flacăra a ajuns până în turul 5, unde a cedat în faţa divizionarei B CS Mioveni.

Meciul din finala Cupei va fi condus de o brigadă de arbitri alcătuită din Cristian Catană – Ionuţ Pitiş şi Costinel Neagu, iar supervizor din partea AJF Dâmboviţa va fi Emil Tudor.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*