Știri, Muntenia-Sud, România|joi, aprilie 2, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Flacăra Moreni atacă o nouă victorie în Cupa României

FOTBAL: Flacăra Moreni atacă o nouă victorie în Cupa României 

flacara

Flacăra Moreni lasă senzația că este pregatită să facă o figură frumoasă în noua ediție a Cupei României. Echipa lui Gabriel Paraschiv întâlnește în această după-amiază (ora 17:30), pe teren propriu, Viitorul Domnești, într-un meci în care va ataca calificarea în turul al treilea al competiției KO.

Cum obiectivul “lupilor” de pe Cricov în Cupă este un parcurs cât mai lung, aceștia vizează să depășească cu brio turul doi, așa cum s-a observat și în runda inaugurală, când au trecut de FCM Târgoviște, după prelungiri (4-2).

Într-o dispută în care este vizată doar victoria, morenarii exclud orice pas greșit împotriva ilfovenilor și țintesc să perforeze poarta adversă cât pot de repede. Pentru Flacăra, înfruntarea cu Domnești reprezintă al doilea meci oficial pe care îl va susține în actualul sezon, după cel cu FCM Târgoviște, din urmă cu două săptămâni.

Formația morenară a rămas singura reprezentantă a județului Dâmbovița în această fază, după ce Urban Titu și FCM Târgoviște au suferit eliminări în runda inaugurală. Cel mai probabil, pentru partida cu Viitorul Domnești, Gabi Paraschiv va miza pe o formulă de echipă alcătuită din Panaite – Mocanu, Pârvu, Timofte, Tronaru – L. Plăcintă, M. Plăcintă – Drăgan, Guță, Negrea – Iliescu.

Al treilea tur al competiției este programat pe 12 august, de ora 17:30, iar la start se vor alinia 52 de echipe.

Ionuț Parghel

Adaugă un Comentariu

*