Știri, Muntenia-Sud, România|luni, mai 23, 2022
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Flacăra Moreni a câştigat Cupa „Ionel Pitaru”

FOTBAL: Flacăra Moreni a câştigat Cupa „Ionel Pitaru” 

flacara 1

Cupa „Ionel Pitaru” a reprezentat un adevărat regal fotbalistic pentru micii fotbalişti din judeţele Dâmboviţa, Giurgiu şi municipiul Bucureşti. Cea de-a doua ediţie a competiţiei destinată juniorilor a fost câştigată de Flacăra Moreni, după ce a învins în finală pe FCM Târgovişte 1, cu scorul de 2-0. La întrecerea găzduită de sala de sport din localitatea Răzvad, gruparea morenară, pregătită de Mircea Petrescu, a finalizat turneul fără înfrângere şi doar cu un gol primit.

Până la marea victorie din finală, micii „lupii” au bifat două succese (3-0 cu Dinamo Romprest Bucureşti 1 şi 3-0 cu Astra Giurgiu) şi un rezultat de egalitate cu FCM Târgovişte 2 (1-1). Lotul de jucători pe care Mircea Petrescu a mizat la această competiţie i-a cuprins pe Gabriel Tudose – portar, Radu Mardare, Vlăduţ Dogărel, Eduard Cărturoiu, Daniel Vasile, Andrei Zaharia, Alberto Stere, Elis Furcelea, Ovidiu Chiţescu, Ionuţ Paştiu, Ştefan Predescu, Teodor Parotă şi Ionuţ Archire – jucători de câmp.

FCM Târgovişte s-a clasat pe locul secund

FCM Târgovişte 1, antrenată de Alexandru Filip, a încheiat competiţia pe locul secund, după ce s-a recunoscut înfrântă, în finală, de formaţia de pe Valea Cricovului. Ultimul loc al podiumului a fost acaparat de Astra Giurgiu, după ce a depăşit în finala mică pe Urban Titu, cu scorul de 2-0.

Turneul s-a desfăşurat în cele mai bune condiţii

Cupa „Ionel Pitaru” s-a desfăşurat în cele mai bune condiţii şi a aliniat la start nu mai puţin de opt echipe de juniori (născuţi 2003-2004), ce au fost împărţite în două grupe. Printre formaţiile participante s-au numărat Flacăra Moreni, FCM Târgovişte 1, Astra Giurgiu, Urban Titu, Dinamo Romprest Bucureşti 1, Luceafărul Răzvad, Dinamo Romprest Bucureşti 2 şi FCM Târgovişte 2. Clubul organizator a fost FCM Târgovişte, iar principalii iniţiatori s-au numit Alexandru Filip şi Ionel Pitaru. Buna desfăşurare a meciurilor a atras numeroşi iubitori ai fotbalului în sala de sport a localităţii Răzvad.

Premiile au constat în diplome şi cupe

Organizatorii au acordat la finalul turneului premii echipelor participante, ce au constat în diplome şi cupe. De asemenea, aceştia au acordat şi premii speciale pentru cel mai bun portar (Gabriel Tudose – Flacăra), cel mai bun fundaş (Daniel Răuţă – FCM 1), cel mai tehnic jucător (Gabriel Stoica – FCM 1) şi golgeterul turneului (Andrei Zaharia – Flacăra), unde ultimul este nimeni altul decât nepotul regretatului fotbalist morenar, Marian Pârşe.

flacara 2

Rezultatele complete ale Cupei „Ionel Pitaru”

Grupa A
FCM 1 – Răzvad (1-0)
Dinamo 2 – Titu (0-0)
Răzvad – Titu (0-4)
FCM 1 – Dinamo 2 (1-0)
Dinamo 2 – Răzvad (0-1)
Titu – FCM (1-1)

Grupa B
Flacăra – Dinamo 1 (3-0)
Astra – FCM 2 (0-0)
Dinamo 1 – FCM 2 (2-0)
Flacăra – Astra (3-0)
Astra – Dinamo 1 (2-1)
FCM 2 – Flacăra (1-1)

Finala mică
Titu – Astra (0-2)

Finala mare
FCM 1 – Flacăra (0-2)

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*