Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, martie 29, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Flacăra Moreni, ciocnire cu CS Păulești în turul 3 al Cupei României

FOTBAL: Flacăra Moreni, ciocnire cu CS Păulești în turul 3 al Cupei României 

flacara-moreni

Flacăra Moreni și-a aflat, miercuri, după-amiază, adversarul din turul 3 al Cupei României. Divizionara C dâmbovițeană va întâlni în noua fază a întrecerii pe CS Păulești, componentă a Ligii a 4-a din Prahova. Formația lui Gabriel Paraschiv va susține duelul cu prahovenii, în deplasare, pe 14 septembrie, de la ora 16:30.

Flacăra va fi singura echipă care va reprezenta județul Dâmbovița în această rundă a întrecerii, după ce FC Aninoasa și Urban Titu au fost eliminate. În primele două tururi ale competiției KO, morenarii au trecut de FC Aninoasa (2-0) și de Petrolistul Boldești (3-2). Obiectivul “lupilor” de pe Cricov în Cupă va fi un parcurs cât mai lung, pentru a se putea da peste un adversar din Liga a 2-a, așa cum s-a realizat și în urmă cu un sezon.

CS Păulești a trecut în faza anterioară a competiției de Urban Titu, cu 3-1. Ca şi în primele două tururi, disputele din turul 3 se vor desfășura tot într-o singură manșă, pe terenul echipei mai slab cotate, iar învingătoarele vor accede în etapa a patra a întrecerii, acolo unde, foarte probabil, va participa și Chindia Târgoviște.

Ionuț Parghel

Adaugă un Comentariu

*