Știri, Muntenia-Sud, România|luni, martie 30, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Flacăra Moreni domină autoritar competiţiile judeţene

FOTBAL: Flacăra Moreni domină autoritar competiţiile judeţene 

seniori Flacara

Sezonul 2015-2016 se afişează ca fiind unul de graţie pentru Flacăra Moreni. Toate echipele clubului se situează pe podium în cadrul competiţiile judeţene în care sunt angrenate. În postura de ocupante ale primului loc se află echipa de seniori (antrenor Gabriel Paraschiv), în Liga a IV-a, dar şi grupele de juniori A1 (Costel Gyury), C (Marian Neagu) şi D (Mircea Petrescu). De asemenea, un parcurs bun au şi grupele de copii E – locul 2, F – 3 şi G – 2, toate antrenate şi şlefuite de Mircea Petrescu.

Cu patru echipe echipe în postura de lider în întrecerile judeţene, principalele obiective ale clubului de pe Cricov sunt promovarea echipei de seniori în Liga a 3-a la finalul sezonului şi formarea a cât mai mulţi jucători pentru echipa mare.

„Se poate spune că este un an excelent pentru clubul nostru. Nu este un lucru uşor să ai patru echipe pe primul loc şi un total de şapte pe podium. Este bine că echipa mare merge ceas, iar juniorii merg în aceeaşi direcţie. Lucrul cel mai important pentru noi, antrenorii de la juniori, este să-i formăm, să-i iniţiem, dar şi să-i promovăm la echipa de seniori. Un model pentru toţi aceşti copii este Andrei Ivan de la CS U Craiova, jucător ce a fost iniţializat tot la Flacăra”, ne-a declarat Mircea Petrescu, unul dintre antrenorii centrului de copii şi juniori ai clubului morenar.

Pentru a arăta şi mai bine centrul de juniori de la Flacăra, acesta ar trebui să fie reprezentat de o echipă şi în competiţiile de „republicani”, începând din noua stagiune.

Ionuţ Parghel

Juniori Flacăra Moreni

Juniori Flacăra Moreni

Adaugă un Comentariu

*