Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, aprilie 14, 2021
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Flacăra Moreni, fără contracandidată la câştigarea titlului judeţean

FOTBAL: Flacăra Moreni, fără contracandidată la câştigarea titlului judeţean 

flacara moreni

Flacăra Moreni se îndreaptă cu paşi repezi spre titlul de campioană a Ligii a 4-a dâmboviţene. Chiar dacă s-au scurs doar 19 etape din actualul sezon, liderul întrecerii pare a nu întâmpina nicio problemă în această privinţă. Echipa lui Gabriel Paraschiv s-a distanţat în clasament la 12 puncte faţă de urmăritoare (Gloria Corneşti), după ultimul joc susţinut în campionat.

Succesul înregistrat împotriva Luceafărului Dragomireşti (2-0), coraborat cu eşecul Corneştiului suferit în faţa Libertăţii Urziceanca, i-a dus pe morenari să se apropie şi mai mult de obiectivul vizat. Pentru Flacăra toate meciurile pe care le va susţine de acum înainte în campionat vor reprezenta doar antrenamente în vederea barajului de promovare în Liga a 3-a, programat în vară. În disputa de la Dragomireşti, reuşitele grupării de pe Cricov au fost semnate de Drăgan şi Iliescu.

Libertatea Urziceanca a făcut-o KO pe Gloria Corneşti

Performera etapei a 19-a a campionatului judeţean a fost Libertatea Urziceanca. După ce a prins o zi excelentă, ocupanta locului 7 a „detonat” bomba, învingând-o pe Gloria Corneşti, în deplasare, cu un neverosimil 5-1, la capătul golurilor marcate de Dumitrache (2), Greblea, V. Popa şi Tutunaru. Dacă Nelu Radu nu va face anumite schimbări în angrenajul echipei în perioada imediat următoare, Gloria ar putea fi întrecută în clasament de Recolta Gura Şuţii, PAS Pucioasa sau Petrolul Târgovişte.

Liga a 4-a – rezultate complete etapa a 19-a

Avicola Tărtăşeşti – Săgeata Găeşti 4-0
PAS Pucioasa – Bradul Moroieni 2-1
Luceafărul Dragomireşti – Flacăra Moreni 0-2
Gloria Corneşti – Libertatea Urziceana 1-5
Petrolul Târgovişte – Comerţul Brezoaele 3-0
Ştiinţa Odobeşti – Recolta Gura Şuţii 1-3
CS Petreşti – Atletic Fieni 1-6
Voinţa Pierşinari – Progresul Mătăsaru 3-0
Unirea Ungureni – Unirea Cobia 2-0.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*