Știri, Muntenia-Sud, România|joi, aprilie 2, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Flacăra Moreni- FC Aninoasa, duelul dâmboviţean din primul tur al Cupei României

FOTBAL: Flacăra Moreni- FC Aninoasa, duelul dâmboviţean din primul tur al Cupei României 

aninoasa 1

Pentru divizionarele C dâmboviţene a sosit vremea meciurilor oficiale! Mâine, de la ora 17:30, FC Aninoasa, Urban Titu şi Flacăra Moreni sunt angrenate în meciuri ce contează pentru primul tur al Cupei României – ediţia 2016-2017. Şocul fazei inaugurale al întrecerii KO este reprezentat de duelul dintre Flacăra Moreni şi FC Aninoasa. Disputa dintre cele două formaţii va avea loc pe stadionul „Flacăra”, iar jocul va fi şi unul al orgoliilor locale.

La prima vedere, ambele echipe au pregătit în cele mai mici amănunte meciul. Înainte de duelul direct, amândouă formaţiile au pus punct cantonamentelor centralizate, pentru ca jucătorii să fie axaţi în totalitate pe acest joc. Dacă Aninoasa a încheiat stagiul de la Moroieni ieri, Flacăra a părăsit stagiul de la Tărlungeni sâmbătă.

Barometrul amicalelor o arată mai „încălzită” pe FC Aninoasa pentru acest joc. În ultimul test de verificare, gruparea de lângă Târgovişte a trecut de Bradul Moroieni (4-0), iar Moreniul a cedat în faţa Teleajenului Vălenii de Munte (0-1).
Partida dintre Flacăra şi Aninoasa va reprezenta şi un duel între antrenorii Gabriel Paraschiv (Flacăra) şi Cristian Bălaşa (Aninoasa), foşti fotbalişti cu sute de prezenţe pe prima scenă a fotbalului românesc.

În ceea ce o priveşte pe Urban Titu, aceasta va întâlni în deplasare pe Arsenal Malu, câştigătoarea Cupei judeţene din Giurgiu. Precum Aninoasa şi Flacăra, gruparea din sudul judeţului vizează şi ea calificarea în turul 2 al întrecerii.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*