Știri, Muntenia-Sud, România|luni, iulie 13, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Flacăra Moreni – FCM Târgovişte, duelul dâmboviţean din primul tur al Cupei României

FOTBAL: Flacăra Moreni – FCM Târgovişte, duelul dâmboviţean din primul tur al Cupei României 

fotbal 1

Trei echipe dâmboviţene vor lua mâine startul în noua ediţie a Cupei României. FCM Târgovişte, Urban Titu şi Flacăra Moreni vizează să arate cât mai bine în primul tur al competiţiei KO, chiar dacă au avut parte de puţine şedinţe de pregătire în această vară. Disputa care va captiva toată suflarea fotbalistică dâmboviţeană va fi duelul local dintre Flacăra Moreni şi FCM Târgovişte. Cum orgoliile dintre cele două formaţii sunt destul de încinse, spectacolul se anunţă a fi unul la înălţime pe stadionul „Flacăra”.

Morenarii au ca obiectiv în acest joc doar victoria şi nimic altceva. Dorinţa de calificare în faza secundă a întrecerii i-au dus pe „lupii” de pe Cricov să înceapă antrenamentele cu o săptămână înainte de susţinerea primului joc oficial. De asemenea, trupa lui Gabriel Paraschiv a bifat şi un meci amical, sâmbătă, în compania Voinţei Crevedia, în care a ieşit victorioasă cu scorul de 3-1. În primul duel oficial al verii, galben-albaştrii speră să reediteze succesul cu Municipalul, din urmă cu un an, când a trecut de echipa lui Puiu Becheanu la scor de neprezentare (3-0), în finala Cupei – faza judeţeană.

De partea cealaltă, FCM Târgovişte nu şi-a propus lucruri măreţe în acest joc, după ce a efectuat doar două antrenamente. Neafişând niciun interes pentru Cupă, divizionara C merge la Moreni să facă un joc cât mai reuşit pentru a începe cu dreptul oficialele din noua stagiune. Antrenorul Puiu Becheanu are încredere că roş-albaştrii vor da totul pe arena din Moreni şi vor răzbuna înfrângerea suferită în urmă cu un sezon, la Fieni, împotriva morenarilor. Pentru jocul cu Flacăra, FCM nu mai poate conta pe Mândru, un jucător care a ales să meargă la FCM Alexandria.

fotbal 2

Urban Titu, meci greu la Izvoarele

Urban Titu are şi ea parte de un meci extrem de greu în prima fază a competiţiei. În runda inaugurală a celei de-a doua competiţii fotbalistice din România, echipa lui Sabin Ciurea va întâlni pe Unirea Izvoarele, câştigătoarea Cupei, la nivel judeţean în Giurgiu. Cum gruparea din sudul judeţului a efectuat doar două antrenamente înainte de acest joc, disputa cu Unirea se anunţă una infernală.

În partida cu giurgiuvenii, Titu este obligată să apele la mai mulţi componenţi de la echipa a doua, după ce în această vară a pierdut numeroşi jucători. La fel ca şi FCM Târgovişte, Titu nu este interesată de meciurile din competiţia KO, atâta timp cât prezenţa echipei în noul sezon al Ligii a 3-a este incertă. Aşadar, FCM Târgovişte şi Urban Titu vor debuta în Cupă într-un picior şi cu multe greutăţi deasupra capului!

Disputele dintre Flacăra Moreni – FCM Târgovişte şi Unirea Izvoarele – Urban Titu vor începe la ora 17:30, potrivit pogramului stabilit de forul naţional de fotbal.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*