Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, iunie 7, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Flacăra Moreni a încântat la Fieni, în finala Cupei României

FOTBAL: Flacăra Moreni a încântat la Fieni, în finala Cupei României 

flacara moreni 2

Puștii de la Flacăra Moreni au evoluat cu mult curaj în finala Cupei României, cu FCM Târgovişte, care s-a jucat la Fieni. Și-au învins teama, și-au controlat reacțiile, s-au concetrat la maxim și au câștigat la scor de neprezentare, 3-0 (Iliescu 24 și 32, Vlădescu 90+2). Era de datoria lor să confirme și au făcut-o.

Echipa de pe malul drept al Ialomiței a fost apatică, derutată și scoasă din ritm. Atacanții Popa și Lețu nici nu au mișcat în fața lui Ciornovschi și Acasandrei. Au fost singuri printre dușmani. Mândru și apoi Mihăilă nici nu au mișcat în fața puștiului de 17 ani, Mocanu. Nici mijlocașii centrali, Gâldău și Lungeanu nu au arătat mult chef de fotbal. De asemenea, Dragnea, pus mijlocaș dreapta, nu a fost în apele lui. Pe centrul apărării târgoviștene s-au marcat cele trei goluri ale morenarilor. Două marcate de Iliescu (24 și 32), un jucător disponibilizat de FCM și unul de înscris de Vlădescu (90+2), refuzat de aceiași formație. La cele trei goluri încasate, fundașii centrali, Coman și Olteanu, închizătorul Gâldău și portarul Bica au fost simpli spectatori.

Băieții lui Gabi Paraschiv au presat jumătatea adversă, construind atent în linia mediană, prin Mihai Plăcintă, Laurențiu Plăcintă, Bergheaua și Alexandru Negrea. Aceștia au jucat iute și comprimat.

Galben-albaștrii au găsit antidotul de a răpune o echipă bună alcătuită numai din jucători de liga a 3-a. Dar trebuie spus că „Tunarii” târgovișteni au fost lipsiți de prospețime și poftă de joc. Nu au stârnit deloc frică și panică. Fără viteză, fără imaginație, atacurile echipei antrenată de Puiu Becheanu au fost sortite eșecului. FCM a fost ca o garnitură fără vlagă și fără busolă. S-a aflat în suferință de prestație dar și de stare de spirit.

Morenarii au arătat că știu cu mingea, gândesc când pasează, sunt pregătiți și joacă organizat. Jucători aflați la vârsta junioratului: Halcu (17 ani), Mocanu (17), Acasandrei (19), Palamariu (18), Bergheaua (18), L.Plăcintă (19), M.Plăcintă (19), Vișan (18), au arătat că se poate conta pe ei. Apoi, Ciornovschi, A.Negrea, Vlădescu, Iliescu și-au făcut bine treaba. Ultimii doi, adevărați golgheteri, au pus de cîte ori au avut ocazia „cătarea” pe poarta nefericitului Bica. Pe lângă valoare și unitate, morenarii au dovedit o insistență și o pregătire care au încântat pe stadionul din Fieni. Nu în ultimul rând, antrenorul Gabi Paraschiv l-a învins clar pe Puiu Becheanu în meciul băncilor tehnice.

Miercuri, 18 iunie, jucătorii, antrenorii şi oficialii de la Flacăra Moreni vor sărbători sfârșitul sezonului competițional printr-un banchet la o locație din orașul de pe malurile Cricovului Dulce.

Alexandru Istrate

Adaugă un Comentariu

*