Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, mai 29, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Flacăra Moreni a încheiat în forţă seria amicalelor

FOTBAL: Flacăra Moreni a încheiat în forţă seria amicalelor 

flacara moreni

Liderul campionatului judeţean a încheiat în forţă seria meciurilor amicale din perioada de pregătire. La ultimul test de verificare al iernii, Flacăra Moreni şi-a asigurat un succes categoric (4-0), după ce a trecut la pas de Arsenal Malu, ocupanta locului secund, din seria Sud a Ligii a 4-a giurgiuvene.
Pe stadionul „Victoria”, din Moreni, galben-albaştrii n-au avut milă de adversar şi l-au surclasat la toate capitolele pe durata celor 90 de minute de joc. Cum s-au aflat la ultima „instrucţie” majoră din pregătiri, fotbaliştii antrenaţi de Gabriel Paraschiv au dominat fără încetare ostilităţile din teren, iar la final şi-au asigurat victoria, datorită reuşitelor semnate de Negrea (2), Guţă şi Acasandrei.

Pentru înfruntarea cu gruparea din Giurgiu, „Pară” a aruncat în luptă o formulă de joc alcătuită din Păsărică – Bucuroiu, Pârvu, Acasandrei, Tronaru – M. Plăcintă, Vişan, V. Preda – Tălmaciu, Guţă, Negrea, iar din a doua repriză a mai apelat la Niţă – L. Plăcintă, Bergheaua, Palamariu, Purcaru, Huţuşoru şi Dragomir.

La capătul victoriei clare cu Arsenal Malu reiese faptul că Flacăra este pregătită pentru reluarea meciurilor oficiale, dar în acelaşi timp şi preocupată la maximum de promovarea în Liga a 3-a, la finalul sezonului. La sfârşitul acestei săptămâni, morenarii vor înfrunta Viitorul IL Caragiale, în 16-imile Cupei României-faza judeţeană, iar apoi, pe 14 martie, vor întâlni pe FC Aninoasa, în prima etapă a returului de campionat.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*