Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, aprilie 8, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Flacăra Moreni l-a pierdut pe Ionuţ Mocanu pentru tot turul de campionat

FOTBAL: Flacăra Moreni l-a pierdut pe Ionuţ Mocanu pentru tot turul de campionat 

Ionuţ Mocanu, în galben

Tânărul fundaş dreapta (17 ani) va fi nevoit să suporte o intervenţie chirurgicală la piciorul drept, după ce a întâmpinat o accidentare extrem de grea în meciul cu Viitorul Domneşti, din Cupa României, disputat la sfârşitul lunii iulie. În acel joc, fotbalistul morenar a suferit o ruptură la ligamentele încrucişate, care îl va ţine departe de gazon cel puţin cinci luni. După ce va suporta operaţia la o clinică din Bucureşti (zilele următoare), apărătorul de pe Cricov este nevoit să înceapă cât mai repede recuperarea, care se prefigurează una de durată.

„Ionuţ este o pierdere mare pentru noi. Cu toţii ne dorim ca operaţia lui să se desfăşoare în cele mai bune condiţii, iar recuperarea sa să decurgă cât mai bine. Cel mai probabil, el va reveni pe teren în primăvară. Important va fi ca el să fie puternic şi să tragă foarte mult în timpul recuperării”, ne-a declarat antrenorul morenarilor, Gabriel Paraschiv.

La finalul meciului cu Petrolul Târgovişte, din ultima etapă a campionatului, colegii, staff-ul tehnic şi suporterii i-au dedicat acestuia categorica victorie obţinută (7-0).

„Lupii”, amendaţi cu 10.000 lei

Divizionara D dâmboviţeană a fost sancţionată drastic de FRF în urma incidentelor apărute în finalul meciului cu CS Mioveni, din Cupa României. Cum în raportul de arbitraj a fost consemnat că tuşierul Doru Zamfir a fost lovit cu un obiect aruncat din tribună, gruparea de pe Cricov a fost amendată cu 10.000 lei, după ce cazul a fost judecat de Comisia de Competiţii şi Disciplină a FRF. Sancţiunea fiind una dură, oficialii de la Flacăra sunt decişi să atace prin toate căile posibile verdictul dat de CCD din cadrul Federaţiei, pentru a fi micşorată usturătoarea amendă.

„Vom face recurs în această situaţie. Nu este normal să primim o amendă atât de mare, după ce nu s-a putut găsi obiectivul cu care, să presupunem, că ar fi fost lovit acel asistent. Din punctul meu de vedere, această sancţiune nu este una corectă, atâta timp cât se bazează doar pe vorbe şi nu pe fapte”, a precizat Gabriel Paraschiv.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*