Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, august 14, 2022
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Flacăra Moreni luptă pentru calificarea în turul 5 al Cupei

FOTBAL: Flacăra Moreni luptă pentru calificarea în turul 5 al Cupei 

flacara moreni

Actuala ediţie a Cupei României ar putea fi una de referinţă pentru Flacăra Moreni. Echipa lui Gabriel Paraschiv are şansa de a urca în turul 5 al întrecerii, dar, în acelaşi timp, şi de a mai face o „victimă” în rândul echipelor de Liga a 3-a.

Paraschiv: „E şansa noastră să ne facem cunoscuţi şi la nivel naţional”

Mâine după-amiază, de la ora 17:30, gruparea de pe Cricov întâlneşte pe SCM Piteşti, într-un joc ce contează pentru faza a 4-a a competiţiei KO. Cum înfruntarea cu argeşenii are loc în propriul fief, morenarii iau calcul doar varianta victoriei. Debutul excelent de sezon îi duce pe galben-albaştrii să nu se teamă de adversar, chiar dacă acesta se prezintă ca fiind unul de calibru.

„Atâta timp cât vom juca împotriva unei echipe tari, meciul se anunţă unul greu pentru noi. O să jucăm de la egal la egal cu piteştenii şi nu ne vom preda niciodată în faţa lor. Principalul ţel al nostru în acest joc va fi doar victoria. Avem şansa noastră şi vom profita de ea pe întreaga durată a meciului. Trebuie să obţinem cât mai multe succese în Cupă deoarece este şansa noastră să ne facem cunoscuţi şi la nivel naţional”, ne-a declarat antrenorul Gabriel Paraschiv.

Până la disputa cu piteştenii, Flacăra a reuşit să elimine în primele faze ale întrecerii pe FCM Târgovişte (4-2 dp), Viitorul Domneşti (6-0) şi Concordia 2 Chiajna (1-0). De partea cealaltă, SCM a urcat în turul 4, după ce a trecut de Muscelul Câmpulung în faza anterioară a competiţiei, cu scorul de 3-0.

Un nou duel între Paraschiv şi Neaga

Disputa dintre Flacăra şi SCM va reprezenta şi un duel la nivelul băncilor tehnice, între antrenorii celor două formaţii, Gabriel Paraschiv şi Adrian Neaga. Înainte de partida de mâine, în avantaj se află Neaga, după ce, în urmă cu un an, pe când antrena pe Urban Titu, acesta a obţinut o victorie împotriva morenarilor cu gruparea din sudul judeţului (2-0), în primul tur al competiţiei. La a doua înfruntare cu piteşteanul, „Pară” vizează să aibă câştig de cauză.

„De această dată, sper ca victoria să fie de partea mea şi a echipei mele. Pentru acest joc mi-am luat notiţe serioase pentru că Rică este un antrenor foarte bun, iar SCM formează o echipă redutabilă”, a încheiat principalul antrenor de la Flacăra.

Jocul din campionat al morenarilor, reprogramat

Meciul din Cupă i-a dus pe morenari să amâne jocul cu Bradul Moroieni, din runda a 3-a a campionatului judeţean. Cum acesta era programat tot mâine, oficialii de la Flacăra au înaintat o cerere la AJF Dâmboviţa în care au solicitat reprogramarea acestuia pentru o nouă dată. În condiţiile existente, s-a ajuns ca meciul dintre „lupi” şi „pădurari”, din cadrul primei „intermediare” a Ligii a 4-a, să se dispute pe 1 septembrie, când va avea loc şi înfruntarea dintre Recolta Gura Şuţii şi Gloria Gaz Metan Corneşti.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*