Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, decembrie 7, 2019
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Flacăra Moreni, noua campioană judeţeană la juniori A1

FOTBAL: Flacăra Moreni, noua campioană judeţeană la juniori A1 

fotbal juniori

Flacăra Moreni a devenit noua campioană de juniori A1 a judeţului Dâmboviţa. Aceasta a preluat modelul echipei de seniori şi a cucerit trofeul cu şase etape înainte de încheierea campionatului. Echipa antrenată de Costel Gyury a fost de neoprit în actualul sezon, obţinând nu mai puţin de 80 de puncte, la capătul a 28 de meciuri jucate. Puştii de pe Cricov s-au prezentat foarte bine în toate meciurile şi nu au suferit nici o înfrângere. Astfel, cu şase runde înainte de finalul competiţiei, morenarii au bifat 26 de victorii şi doar două rezultate de egalitate, păstrând o distanţă de 19 puncte faţă de PAS Pucioasa, ocupanta locului 2.

Potrivit conducerii tehnice, obiectivul la acest nivel a fost promovarea a cât mai mulţi puşti la echipa de seniori, antrenată de Gabriel Paraschiv. Printre jucătorii care au făcut saltul sub comanda lui „Pară” în actuala stagiune au fost Mocanu, Palamariu, Matei, Nedelcu şi Sârbu. Până la finalul întrecerii, mici „lupi” de pe Cricov vor mai avea de înfruntat pe Voinţa Pierşinari, Comerţul Brezoaele, Unirea Ungureni, Recolta Gura Şuţii, Avicola Tărtăşeşti şi Libertatea Urziceanca.

Lotul pe care a mizat Costel Gyury în acest sezon a cuprins următorii jucători: Mădălin Sârbu, Ştefan Popescu, Ion Telescu – portari, Andrei Trifescu, Dragoş Bordeanu, George Necula, Codruţ Albu, Claudiu David, Alexandru Scurtu, Robert Lunca, Mihai Costea, Alexandru Moisoiu, Marian Pârvu, Ionuţ Nedelcu, Antonio Maria, Gabriel Stoica, Mihail Brătescu, George Matinca, Ciprian Rogojină, Alexandru Lăzărescu, Alexandru Negoiţă şi George Cosma – jucători de câmp.

Tot în acest sezon, Flacăra a devenit campioană judeţeană şi la juniori C, grupă antrenată de Marian Neagu. Sezonul precedent campionatul juniorilor A1 a fost adjudecat de Voinţa Crevedia, echipă care s-a calificat în faza zonală a Campionatului Naţional.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*