Știri, Muntenia-Sud, România|joi, ianuarie 28, 2021
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Flacăra Moreni nu se teme de FCM Târgovişte în primul tur al Cupei

FOTBAL: Flacăra Moreni nu se teme de FCM Târgovişte în primul tur al Cupei 

fotbal

Flacăra Moreni este decisă să acorde o importanţă deosebită noii ediţii a Cupei României. Divizionara D dâmboviţeană are ca ţintă în competiţia KO atingerea celor mai bune evoluţii şi un parcurs cât mai lung. În partida cu FCM Târgovişte, din primul tur al întrecerii, morenarii vizează doar victoria. Cum îşi doresc calificarea în următoarea fază, galben-albaştrii se pregătesc intens pentru primul meci oficial din cadrul noului sezon.

Pentru a fi siguri că pot face un joc bun împotriva divizionarei C din Şotânga, morenarii şi-au reluat antrenamentele cu o zi mai devreme decât stabiliseră iniţial, iar astăzi au susţinut un prim test de verificare împotriva Voinţei Crevedia. Conducerea tehnică de pe Cricov este şi ea încrezătoare că „lupii” vor începe cu dreptul meciurile din Cupă.

„Nu are de ce să ne fie frică de FCM Târgovişte. La ora jocului cu Municipalul, jucătorii noştri vor fi pregătiţi să ofere totul pe teren. În jocul cu FCM ne interesează victoria, indiferent că aceasta va veni după 90 de minute, după 120 de minute sau după loviturile de departajare. Vom trata FCM-ului cu maximă seriozitate deoarece de la bun început se afişează ca fiind un adversar destul de puternic. Obiectivul nostru în Cupă este un parcurs cât se poate de lung”, ne-a declarat Gabriel Paraschiv.

La finalul sezonului 2013-2014, Flacăra Moreni a învins pe FCM 2 Târgovişte (formaţie ce a avut în componenţă numai jucători de la prima echipă), în finala Cupei României – faza judeţeană, cu scorul de 3-0, în urma golurilor marcate de Iliescu (2) şi Vlădescu.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*