Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, iulie 10, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Flacăra Moreni pregăteşte prima achiziţie

FOTBAL: Flacăra Moreni pregăteşte prima achiziţie 

flacara moreni

Flacăra Moreni se pregăteşte să efectueze primul transfer al iernii. În aceste zile, şefii divizionarei D negociază intens venirea lui Gabriel Timofte de la FCM Târgovişte. Cum apărătorul a fost tras pe linie moartă de gruparea din Şotânga în ultima parte a turului de campionat, oficialii „lupilor” sunt hotărâţi să facă toate demersurile pentru a-l aduce pe acesta sub comanda lui Gabriel Paraschiv.

Staff-ul tehnic morenar îl doreşte în lot pe Timofte şi din cauza faptului că este un fotbalist polivalent. Tânărul jucător a fost folosit la FCM atât ca fundaş central, cât şi ca atacant în anumite meciuri. Gabriel Paraschiv vrea ca Timofte să devină cât mai repede „lup”, pentru a se putea baza pe serviciile sale şi în cantonamentul centralizat pe care îl va efectua cu „galben-albaştrii” la Moreni, în perioada 26 ianuarie – 4 februarie.

Şapte amicale de foc pentru „lupi”

Fotbaliştii morenari vor avea de tras din greu şi după finalizarea stagiului de pregătire centralizată. Astfel, până la reluarea meciurilor oficiale, aceştia sunt nevoiţi să susţină nu mai puţin de şapte meciuri amicale. Pentru că Flacăra vizează promovarea în Liga a 3-a, la finalul sezonului, adversarii morenarilor din această iarnă se afişează ca fiind unii destul de puternici.

Elevii lui „Pară” vor înfrunta în primul joc de pregătire pe Juventus Bucureşti (7 februarie – la Bucureşti), iar apoi vor da piept cu Fortuna Câmpina (10 februarie – Câmpina), Chindia Târgovişte (14 februarie – Moreni), CN Dinicu Golescu Câmpulung (18 februarie – Moreni), Atletic Fieni (21 februarie – Fieni), SCM Piteşti (25 februarie – Piteşti) şi CS Păuleşti (28 februarie – Izvorani sau Buftea).

În prima etapă a returului de campionat, liderul Ligii a 4-a va întâlni, în deplasare, pe FC Aninoasa.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*