Știri, Muntenia-Sud, România|luni, noiembrie 30, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Flacăra Moreni, primul semi-eşec în campionat

FOTBAL: Flacăra Moreni, primul semi-eşec în campionat 

flacara moreni

Seria de victorii consecutive a luat sfârşit pentru Flacăra Moreni în campionatul judeţean. Liderul Ligii a 4-a dâmboviţene nu a mai găsit reţeta succesului în etapa a 6-a a competiţiei şi a fost nevoită să încheie nedecis meciul cu nou-promovata Ştiinţa Odobeşti (1-1), disputat pe teren propriu. Semi-eşecul înregistrat cu ocupanta locului 8 a reprezentat pentru echipa lui Gabriel Paraschiv primul pas eronat făcut în actualul sezon al întrecerii. Mai mult de atât, acesta a survenit la doar trei zile distanţă după eliminarea suferită în Cupa României, în faţa lui CS Mioveni, în turul al cincilea. La capătul remizei cu Odobeşti, Flacăra a rămas în continure pe primul loc în clasament, dar la o distanţă de doar o lungime în faţa Unirii Ungureni, ocupanta locului secund.

Victoriile s-au sfârşit şi pentru Unirea Ungureni

Unirea Ungureni reprezintă a doua formaţie care şi-a încheiat „pasul” de defilare în campionatul judeţean. Împotriva Recoltei Gura Şuţii, echipa lui Ciprian Honciu a cedat pentru prima dată în acest campionat (0-1), după ce reuşise să acumuleze maximum de puncte în primele cinci etape ale întrecerii. Tot în etapa a 6-a, Gloria Gaz Metan Corneşti a „şchiopătat” în faţa propriilor fani, bifând doar un rezultat de egalitate în faţa Petrolului Târgovişte (2-2). În urma remizei cu petroliştii, trupa lui Nelu Radu a căzut pe locul 12 în clasament şi arată că nu mai este echipa de altădată care punea la respect orice adversar care îi ieşea în cale.

Rezultate complete – etapa a 6-a

Luceafărul Dragomireşti – CS Petreşti 4-0
Gloria GM Corneşti – Petrolul Târgovişte 2-2
Flacăra Moreni – Ştiinţa Odobeşti 1-1
Libertatea Urziceanca – Voinţa Pierşinari 2-2
Comerţul Brezoaele – Avicola Tărtăşeşti 3-2
Recolta Gura Şuţii – Unirea Ungureni 1-0
Atletic Fieni – PAS Pucioasa 1-1
Progresul Mătăsaru – Bradul Moroieni 5-2
Unirea Cobia – Săgeata Găeşti 2-4

Etapa a 7-a se dispută mâine

Mâine, de la ora 17:00, campionatul judeţean programează o nouă etapă „intermediară”, ce se anunţă extrem de interesantă. Meciurile care vor avea loc pe stadioanele dâmboviţene sunt: Ungureni – Urziceanca, Tărtăşeşti – Gura Şuţii, Pucioasa – Brezoaele, Petrolul – Odobeşti, Petreşti – Corneşti, Pierşinari – Dragomireşti, Găeşti – Mătăsaru, Moroieni – Fieni şi Cobia – Flacăra.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*