Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, iulie 3, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Flacăra Moreni, remiză cu CS Podari

FOTBAL: Flacăra Moreni, remiză cu CS Podari 

flacara-moreni

Flacăra Moreni nu a mai găsit gustul victoriei în etapa a 9-a a campionatului, chiar dacă a evoluat în fața propriilor fani. Pe un teren unde pleca din postura de favorită, echipa lui Gabriel Paraschiv a terminat nedecis duelul cu CS Podari, încheiat cu scorul de 1-1. Lipsa unui joc eficient cu oltenii i-a împins pe morenari să tragă din răsputeri pentru a-și asigura un punct în această înfruntare.

Salvarea “lupilor” de pe Cricov a venit de la golgeterul Andrei Iliescu, jucător ce a restabilit egalitatea, cu 20 de minute înainte de finalul partidei, după ce oltenii au deschis scorul prin Sârmon, în primul mitan al meciului.

În disputa cu Podari, “Pară” a apelat la un “11” alcătuit din Halcu – Mocanu, Acasandrei, Pârvu, Tronaru – Matei, L. Plăcintă – Drăgan, Negrea, Cârnaru – A. Iliescu, iar în actul secund au mai intrat Ene, D. Iliescu, Guță și Palamariu.

La capătul rezultatului de egalitate cu Podari, Flacăra se menține pe locul 2 în serie, cu 14 puncte strânse. Vineri, în etapa a 10-a, morenarii vor înfrunta, pe ACSO Filiași, la Ișalnița.

Ionuț Parghel

Adaugă un Comentariu

*