Știri, Muntenia-Sud, România|luni, august 3, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Flacăra Moreni s-a calificat în turul III al Cupei României

FOTBAL: Flacăra Moreni s-a calificat în turul III al Cupei României 

Flacara Moreni

Flacăra Moreni se simte excelent în noua ediție a Cupei României. Gruparea de pe Cricov a reușit, la mijlocul acestei săptămâni, calificarea în turul III al competiției KO, după ce și-a asigurat o victorie la scor împotriva Viitorului Domnești (6-0). În disputa cu divizionara C ilfoveană, morenarii au controlat de la un capăt la altul ostilitățile din teren și au lovit poarta adversă de câte ori au avut posibilitatea.

În fața a aproape o mie de spectatori, “lupii” lui Gabriel Paraschiv s-au distrat cu apărarea adversă, oferind un impresionant festival de goluri la poarta nefericitului Vâlceanu. Într-o partidă în care adversarul a fost depășit total, Flacăra a obținut categorica victorie, la capătul golurilor marcate de Guță (3), Acasandrei, Iliescu și Huțușoru.

Pentru înfruntarea cu Viitorul, “Pară” a aruncat în luptă o formulă de joc alcătuită din Panaite – Tronaru (70 Palamariu), Parvu, Acasandrei, Mocanu (79 Cârnaru) – M. Plăcintă, L. Plăcintă – Drăgan, Guță (65 Huțușoru), Negrea – Iliescu (65 Bergheaua). În disputa cu ilfovenii, Guță a fost eroul morenarilor, după ce și-a trecut în cont un hat-trick, iar primul gol l-a marcat în primele secunde ale întâlniri.

Pentru Flacăra, Domneștiul a reprezentat a doua “victimă” în Cupă, după ce în runda inaugurală a eliminat pe FCM Târgoviște. Morenarii vor susține turul III al întrecerii pe 12 august (ora 17:30), când, foarte probabil, vor întâlni o nouă reprezentantă a Ligii a 3-a.

Ionuț Parghel

Adaugă un Comentariu

*