Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, august 7, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Flacăra Moreni s-a stins în amicalul cu FC Braşov

FOTBAL: Flacăra Moreni s-a stins în amicalul cu FC Braşov 

flacara moreni

Flacăra Moreni a înregistrat, astăzi, prima înfrângere în meciurile amicale. „Lupii” de pe Cricov şi-au măsurat forţele cu FC Braşov în cantonamentul de la Tărlungeni, iar la finalul întâlnirii au cedat cu scorul de 1-2. Disputa cu divizionara B a reprezentat pentru echipa lui Gabriel Paraschiv un antrenament util, în care rezultatul a contat mai puţin.

În partida cu „stegarii”, singura reuşită morenară a venit din partea lui Alexandru Roman, jucător aflat în pregătiri cu formaţia dâmboviţeană. Pentru trupa lui Cornel Ţălnar, golurile au fost marcate de Istrati şi Codoban. Jocul cu Braşov a fost singurul pentru morenari susţinut în stagiul centralizat de pregătire.

Aflat în cantonament cu „lupii”, Marius Ene, fost jucător al Chindiei Târgovişte, va fi cooptat de Paraschiv în staff-ul tehnic pentru noul sezon. Sâmbătă (ora 10:30), după finalizarea stagiului centralizat de pregătire, Flacăra va da piept, în deplasare, cu Teleajeanul Vălenii de Munte, în cel de-al treilea amical al verii.

FC Braşov – Flacăra Moreni 2-1 (1-0)

Marcatori: Istrati, Codoban/ Roman.

Braşov: Căucă – Vlăsceanu, I. Şerban, Poverlovici, C. Stan – Săftescu, Sfrijan, Munteanu, Goge – Grigorie, Istrati. Au mai jucat: Ignat, Iacob, Ciobanu, Potecu, H. Popa, Sănduleac, Răducanu, Surdu, Codoban, Avram. Antrenor: Cornel Ţălnar.

Flacăra: Panaite – Mocanu, Timofte, Pârvu, Palamariu – Huţuşoru, M. Plăcintă – Drăgan, Guţă, Cârnaru – Iliescu. Au mai jucat: Sârbu, Iordan, Tronaru, Acasandrei, L. Plăcintă, Matei, V. Preda, Dragomir, Negrea, Roman, Rogojină. Antrenor: Gabriel Paraschiv.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*