Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, ianuarie 17, 2021
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Flacăra Moreni şi Atletic Fieni, ultima şansă de a câştiga un trofeu

FOTBAL: Flacăra Moreni şi Atletic Fieni, ultima şansă de a câştiga un trofeu 

fotbal 1

Flacăra Moreni şi Atletic Fieni îşi pot salva sezonul câştigând Cupa României-faza judeţeană. Cele două divizionare D se luptă în această după-amiază în finala competiţie Ko, găzduită de stadionul „Eugen Popescu” din Târgovişte, de la ora 17:30. Pe lângă obţinerea trofeului pus în joc, echipa învingătoare va reprezenta stagiunea viitoare, judeţul Dâmboviţa în primul tur al Cupei la nivel naţional.

Ambele finaliste se vor prezenta la acest meci cu orgoliul rănit. Flacăra va începe disputa cu mâhnirea ratării campionatului, acolo unde FC Aninoasa şi-a dovedit din nou supremaţia. Într-o luptă accerbă, desfăşurată pe toată durata competiţiei, morenarii au terminat pe locul secund, la trei punte distanţă de formaţia din apropierea Târgoviştei. Pentru a mai salva ceva din acest sezon, gruparea lui Gabriel Paraschiv vizează o victorie împotriva fienezilor. Mai mult de atât, ţinând seama de prezenţa „lupilor” din ultimi ani în Cupă, aceştia se dovedesc specialişti. În urmă cu un sezon, galben-albaştrii şi-au adjudecat trofeul în dauna lui FCM 2 Târgovişte, iar în stagiunea 2012-2013 au fost finalişti, pierzând trofeul în faţa Voinţei Pietroşiţa.

De partea cealaltă, Fieniul încearcă şi ea să-şi salveze sezonul după ce a terminat campionatul pe locul 9, una dintre cele mai slabe clasări din ultimii ani. Chiar dacă pleacă cu şansa a doua la cucerirea trofeului, Fieniul şi-a propus un joc la înălţime, pentru a încheia în forţă ultimul meci al sezonului. În disputele directe din campionatul recent încheiat, Flacăra a ieşit de fiecare dată victorioasă (7-0 şi 5-2).

Brigada de arbitri desemnată pentru a conduce această finală este alcătuită din Cristian Catană – Răzvan Dobre şi Ana Maria Gheorghiţă.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*