Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, iulie 3, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Flacăra Moreni şi-a luat mijlocaş de la Fortuna 2 Câmpina

FOTBAL: Flacăra Moreni şi-a luat mijlocaş de la Fortuna 2 Câmpina 

flacara

Flacăra Moreni a bifat ieri ultimul transfer din pauza competiţională. Liderul campionatului judeţean a reuşit, cu două zile înainte de startul meciurilor oficiale, să-şi completeze compartimentul median, cu Iulian Drăgan, de la Fortuna 2 Câmpina. Mijlocaşul de 20 ani a semnat cu divizionara D dâmboviţeană un contract valabil până la finalul sezonului, cu opţiune de prelungire dacă gruparea de pe Cricov reuşeşte promovarea în Liga a 3-a.

Cel mai nou component al „lupilor” morenari a marcat cinci goluri pentru Fortuna 2, în prima parte a sezonului, iar junioratul l-a făcut la Flacăra Moreni şi GŞA Nucet.

Tot în această săptămână, Flacăra a ratat transferul portarului Aurel Panaite, de la CSO Plopeni, o altă divizionară prahoveană. Pentru echipa lui Gabriel Paraschiv, Drăgan reprezintă a doua achiziţie din intersezon, după cea a lui Timofte, de la FCM Târgovişte. Cum returul Ligii a 4-a dâmboviţene se anunţă unul extrem de disputat, Flacăra i-a înregistrat ca jucători, la AJF Dâmboviţa şi pe antrenorii secunzi Vasile Petre şi George Preda.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*