Știri, Muntenia-Sud, România|luni, iulie 6, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Flacăra Moreni, victorie in extremis cu Urban Titu

FOTBAL: Flacăra Moreni, victorie in extremis cu Urban Titu 

flacara moreni

Dramatism total în duelul dâmbovițean dintre Flacăra Moreni și Urban Titu, ce a contat pentru etapa a 17-a a Ligii a 3-a! Disputa dintre cele două formații a fost câștigată, la limită, de formația morenară, cu scorul de 1-0, la capătul unui gol marcat în ultimele secvențe ale întâlnirii. Reușita “lupilor” lui Gabriel Paraschiv a fost semnată de Laurențiu Plăcintă în minutul 90+6, pe assist-ul lui Ene.

Partida cu gruparea din sudul județului s-a dovedit a fi una dintre cele mai dificile din actuala stagiune, pe teren propriu, pentru formația de pe Valea Cricovului. În schimb, Titu s-a aflat foarte aproape de a lua un punct mare cu Flacăra, dar acesta a fost pierdut la ultima fază a jocului.

După succesul cu Urban, Flacăra a urcat pe locul 4 în C3, cu 24 de puncte acumulate. Pe de altă, Titu continuă să fie codașa seriei și să păstreze șanse tot mai mici de a evita retrogradarea la finalul sezonului. Etapa viitoare, Flacăra va înfrunta, în deplasare, Concordia II Chiajna, iar Urban va evolua,acasă, cu FC Voluntari II.

Flacăra Moreni – Urban Titu 1-0 (0-0)

Marcator: L. Plăcintă (90+6).
Flacăra: Halcu – Mocanu, Timofte, Pârvu, Tronaru – L. Plăcintă, Guță (68 B. Negrea) – Cârnaru (56 A. Negrea), Tocan (90+2 Al. Costache), Drăgan (82 Ene) – Iliescu. Antrenor: Gabriel Parschiv.
Urban: Popa – Ștefan, Vlad, Negulescu, Snagoveanu – Iancu (38 Enache – 55 Stăncilă), Matei, Bărcănescu, Manole (90+2 Ghenu) – Ionică (72 Rosza), Truță. Antrenor: Gheorghe Becheanu.

Ionuț Parghel

Adaugă un Comentariu

*