Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, februarie 23, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Flacăra Moreni, victorie la scor de neprezentare!

FOTBAL: Flacăra Moreni, victorie la scor de neprezentare! 

flacara-moreni

Flacăra Moreni a găsit din nou gustul succesului în Liga a 3-a. Echipa lui Gabriel Paraschiv a dat recital în penultima etapă a campionatului și a trecut de ACS Șirineasa, cu scorul de 3-0. “Lupii” de pe Cricov au mușcat total din vâlceni, pe teren propriu, după ce, timp de șase meciuri consecutive, le-a lipsit cu desăvârșire victoria.

Flacăra nu a avut nici o emoție pe durata întâlnirii cu vâlcenii. În cea mai mare parte, Șirineasa s-a bătut singură, după ce Bleoțu (12) și L. Sărăru (46) au marcat în propria poartă, iar golgeterul “Iască” Iliescu a închis tabela, cu 25 de minute înainte de ultimul fluier, ducând scorul la unul de neprezentare.
Flacăra a urcat pe locul 7 în clasament după succesul cu Șirineasa, cu 18 puncte acumulate, iar în ultima rundă a turului va da, în deplasare, peste CS Mioveni II.

Urban Titu, doar egal la Podari

Tot astăzi, Urban Titu a încheiat nedecis meciul cu FC Podari (1-1), susținut pe teren străin. În duelul suferinței din C3, gruparea din sudul județului a reușit să anuleze avantajul minin luat de olteni în primul mitan. Cu un sfert de oră înainte de finalul întâlnirii, “veteranul” Marinică Ionică a restabilit echilibrul pe tabelă, după ce C. Bălan a deschis scorul, în finalul primului act.

Punctul obținut la Podari nu a ajutat prea mult echipa lui Gheorghe Becheanu, cu o etapă înainte de sfârșitul turului. Titu a rămas în continuare pe loc retrogradabil, cu 10 puncte strânse, la capătul a 13 meciuri jucate. Peste o săptămână, Urban va încheia turul pe “Orășenesc”, în compania lui ACSO Filiași.

A treia divizionară C dâmbovițeană, FC Aninoasa, a stat în această rundă.

Ionuț Parghel

Adaugă un Comentariu

*