Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, ianuarie 16, 2021
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Flacăra Moreni, victorie la scor în primul test de verificare

FOTBAL: Flacăra Moreni, victorie la scor în primul test de verificare 

flacara moreni

Flacăra Moreni a început în forţă meciurile amicale. Astăzi, în primul test de verificare, proaspăta divizionară C a spulberat-o, pe teren propriu, pe Flacăra Zăvoiu, cu scorul de 8-0. Cele opt reuşite ale „lupilor” de pe Cricov au fost semnate de Iliescu (2), Roman (2), Negrea, Guţă, Drăgan şi Cârnaru.

Într-o dispută în care morenarii au controlat de la un capăt la altul ostilităţile din teren, antrenorul Gabriel Paraschiv a mizat pe un „11” alcătuit din Panaite – Mocanu, Acasandrei, Timofte, Palamariu – Rogojină, Matei, L. Plăcintă, Negrea – Guţă, Dragomir, iar pe parcursul jocului a mai apelat la Sârbu – Costea, Lăzărescu, M. Plăcintă, Trifescu, Tronaru, Huţuşoru, V. Preda, Drăgan, Cârnaru, Iliescu, Bordeanu, Matinca şi Alexandru Roman, ultimul fiind un atacant aflat în probe, ce a jucat ultima dată la Voinţa Snagov.

Săptămâna viitoare, Flacăra va merge în cantonament la Tărlungeni, iar la finele acesteia va juca un nou amical, împotriva prahovenilor de la Teleajănul Vălenii de Munte. După disputa cu prahovenii, formaţia lui „Pară” va mai întâlni în perioada de pregătire pe Unirea Colibaşi, Voinţa Snagov şi Olimpia Râmnicu Sărat. De asemenea, pe 10 august, va evolua în primul tur al Cupei României, unde cel mai probabil, va da peste FC Aninoasa sau Urban Titu.

Pe de altă parte, tehnicianul Gabriel Paraschiv a renunţat la funcţia de consilier local, pentru a se ocupa în totalitate numai de antrenorat.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*