Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, aprilie 1, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Flacăra Moreni, victorie tremurată cu Gloria Gaz Metan Corneşti

FOTBAL: Flacăra Moreni, victorie tremurată cu Gloria Gaz Metan Corneşti 

flacara moreni

Flacăra Moreni continuă parcursul pozitiv în actualul sezon, dar a tremurat serios până a obţinut victoria cu Gloria Gaz Metan Corneşti (1-0), într-un joc ce a contat pentru etapa a 4-a a campionatului judeţean. În disputa cu echipa lui Nelu Radu, morenarii au intrat în posesia tuturor punctelor pe final de joc, când Iliescu a marcat singurul gol al disputei.

Meciul de la Moreni s-a caracterizat ca fiind cel mai echilibrat din cadrul rundei, dar şi unul extrem de tensionat. Pe lângă intrările la limită din teren, mai multe clinciuri au apărut şi la marginea gazonului între suporterii morenari şi conducătorii Gloriei, calmate cu greu de oficialii gazdelor. Tot în această etapă bogată în goluri, Voinţa Pierşinari şi Unirea Ungureni au contabilizat victorii extrem de importante în deplasare, ce le menţin pe primele două locuri ale clasamentului. Prima formaţie a trecut de Comerţul Brezoaele (4-3), iar a doua de Atletic Fieni (3-2).

Astăzi, Flacăra Moreni şi Gloria GM Corneşti susţin restanţele cu Bradul Moroeni, din etapa a 3-a (deplasare), şi respectiv Recolta Gura Şuţii, din prima etapă (acasă).

Liga a 4-a – rezultate complete etapa a 4-a

Luceafărul Dragomireşti – Ştiinţa Odobeşti 2-2
Săgeata Găeşti – Bradul Moroieni 6-0
Flacăra Moreni – Gloria GM Corneşti 1-0
Libertatea Urziceanca – Petrolul Târgovişte 4-1
Comerţul Brezoaele – Voinţa Pierşinari 3-4
Progresul Mătăsaru – Avicola Tărtăşeşti 1-5
Unirea Cobia – PAS Pucioasa 0-0
Recolta Gura Şuţii – CS Petreşti 4-2
Atletic Fieni – Unirea Ungureni 2-3

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*