Știri, Muntenia-Sud, România|luni, septembrie 28, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Flacăra Moreni, victorie zdrobitoare pentru consolidarea primului loc

FOTBAL: Flacăra Moreni, victorie zdrobitoare pentru consolidarea primului loc 

flacara moreni

Flacăra Moreni a început încet şi sigur să-şi arate superioritatea în campionatul judeţean. Încheierea celei de-a opta etape a Ligii a 4-a dâmboviţene a dus echipa lui Gabriel Paraschiv să-şi consolideze serios poziţia de lider al clasamentului. După victoria zdrobitoare cu Petrolul Târgovişte (7-0), morenarii au demonstrat încă o dată de ce merită să fie în fruntea ierarhiei. Prin succesul cu „găzarii” târgoviştenii, „lupii” de pe Cricov s-au distanţat la patru lungimi de a doua clasată (Unirea Ungureni) şi a ajuns la 22 de puncte.

Tot în această etapă, Ştiinţa Odobeşti a reprezentat o altă formaţie care a bifat o victorie la scor. Aceasta a trecut de CS Petreşti, cu scorul de 10-0, iar în minutul 75 meciul s-a întrerupt pentru că adversarul a rămas în efectiv incomplet.

Meci tensionat la Dragomireşti

În schimb, cea mai tensionată partidă a rundei s-a consumat la Dragomireşti, acolo unde echipa din localitate, Luceafărul, a înfruntat rivala din aceeaşi comună, Unirea Ungureni. La final, victoria a fost de partea gazdelor (2-1), dar la pauză spiritele au degenerat, iar finanţatorul Unirii, Ciprian Honciu, a tăbărât pe arbitrul Iulian Preda. Recalcitrantul conducător, se pare, că ar fi sărit la gâtul acestuia fiindcă a fluierat finalul primei reprize după un minut jumătate de prelungiri şi nu două cum arătase iniţial.

Potrivit unor martori prezenţi la meci, Honciu l-ar fi bruscat serios pe arbitrul central al jocului!

„Am văzut cu ochii noştri cum Ciprian Honciu a tăbărât pe arbitru. În timp ce acesta se îndrepta spre vestiare, patronul Unirii l-a flancat şi înjurat neîncetat pe «fluieraş» că nu a prelungit prima repriză cu două minute. Pe de altă parte, se pare că ,din ce am înţeles şi noi, arbitrul a trecut cu vederea acest incident şi nu a scris mai nimic în raportul de arbitraj despre cele întâmplate imediat după fluierul final al primei reprize”.

Liga a 4-a – etapa a 8-a – rezultate complete

Luceafărul Dragomireşti – Unirea Ungureni 2-1
Ştiinţa Odobeşti – CS Petreşti 10-0 (întrerupt în minutul 75)
Gloria GM Corneşti – Voinţa Pierşinari 1-0
Flacăra Moreni – Petrolul Târgovişte 7-0
Libertatea Urziceanca – Avicola Tărtăşeşti 5-0
Comerţul Brezoale – Bradul Moroieni 5-1
Recolta Gura Şuţii – PAS Pucioasa 1-1
Atletic Fieni – Săgeata Găeşti 5-4
Progresul Mătăsaru – Unirea Cobia 2-2

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*