Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, iulie 15, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Flacăra Moreni, victorioasă la startul returului

FOTBAL: Flacăra Moreni, victorioasă la startul returului 

flacara moreni

Flacăra Moreni a început cu victorie returul Ligii a 3-a. Echipa de pe Valea Cricovului a trecut cu brio de prima deplasare a anului și a depășit Atletic Bradu, cu scorul de 2-1. În disputa cu argeșenii, pentru echipa lui Grabriel Paraschiv a deschis scorul Tocan (24), iar pe final de repriză, gazdele au restabilit egalitatea prin Dumitrache (39).

Flăcara a realizat golul izbăvitor în actul secund, prin Drăgan, după aproape o oră de joc. În urma succesului de la Bradu, morenarii au urcat pe locul 4 în seria C3, cu 21 de puncte acumulate.

Aninoasa și Titu joacă mâine

Mâine, de la ora 15:00, pe terenuri proprii, vor începe returul de campionat alte două divizionare C dâmbovițene. FC Aninoasa va înfrunta pe FCM Alexandria, iar Urban Titu va da piept cu Sporting Roșiori.

Cum Aninoasa își dorește o clasare pe podium la finalul sezonului, elevii lui Cristian Bălașa vizează cucerirea tuturor punctelor cu echipa antrenată de dâmbovițeanul Romică Ciobanu. De asemenea, pentru a scăpa de retrogradare la final de stagiune, Titu are în plan obținerea victoriei cu Roșiori, echipă care întâmpină mari probleme financiare.

Ionuț Parghel

Adaugă un Comentariu

*