Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, ianuarie 15, 2021
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Flacăra Moreni – Voinţa Crevedia, ultima ciocnire pentru promovarea în Liga a 3-a

FOTBAL: Flacăra Moreni – Voinţa Crevedia, ultima ciocnire pentru promovarea în Liga a 3-a 

flacara

Flacăra Moreni se pregăteşte de prima mare performanţă cu Gabriel Paraschiv la timonă. Mâine, „lupii” de pe Cricov au şansa de a reveni în Liga a 3-a, după o absenţă de nouă ani! Pe bătrânul „Flacăra”, de la ora 17:30, morenarii vor întâlni pe Voinţa Crevedia, în manşa retur a barajului de promovare. Disputa se prefigurează a fi din nou una spectaculoasă, aşa cum a fost şi cea din tur, când s-a încheiat la egalitate, cu scorul de 2-2.

De această dată, morenarii vizează mai mult ca oricând victoria, beneficiind de avantajul terenului propriu şi al miilor de fani prezenţi în tribunele stadionului. Organizatorii aşteaptă peste 3.500 de spectatori, ţinându-se seama că acesta va fi cel mai important meci pentru Flacăra din actualul sezon.

Gabi Paraschiv are încredere că elevii săi vor da totul pe teren şi, în acelaşi timp, că nu vor mai fi copleşiţi de emoţii, aşa cum s-a observat în urmă cu o săptămână pe arena din Crevedia. Pentru disputa de mâine, Tronaru va reprezenta marea absenţă a Moreniului din cadrul barajului de promovare.

De cealaltă parte, Crevedia se prezintă la Moreni cu gândul la victorie, fiind încrezătoare că poate bifa un rezultat pozitiv, chiar dacă nu va mai fi condusă de pe bancă de Lavi Hrib. După plecarea fostului stelist, în manşa retur a barajului, echipa va fi antrenată de preşedintele George Gavrilescu şi de Mădălin Ioniţă. Campioana Ilfovului îi are incerţi pentru acest joc pe Bărcănescu şi Andro.

Indiferent de cine va obţine promovarea la capătul duelului, din noul sezon al Ligii a 3-a, Dâmboviţa va fi reprezentată de trei echipe. Flacăra sau Crevedia va completa tripleta din care mai fac parte FC Aninoasa şi Urban Titu.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*