Știri, Muntenia-Sud, România|luni, februarie 24, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Florin Cernea a lăsat Aninoasa pentru a antrena Bradul Moroieni

FOTBAL: Florin Cernea a lăsat Aninoasa pentru a antrena Bradul Moroieni 

florin cernea

Bradul Moroieni are o nouă conducere tehnică începând din această săptămână. Ieri, divizionara D dâmbovițeană a fost preluată de Florin Cernea, fost jucător la FC Aninoasa. Acesta a decis să nu mai continue activitatea fotbalistică la gruparea de lângă Târgoviște pentru a fi alături de „pădurari” în noul sezon. Cernea și-a propus să facă din Bradul o echipă competitivă pentru ca, la finele stagiunii, să poată atinge o clasare cât mai bună.

Cu puține zile înainte de startul campionatului, lotul Moroienului a fost întărit cu mai mulți fotbaliști de la Atletic Fieni. Dintre foștii „cimentiști” care au ales să îmbrace tricoul Bradului în noua stagiune au fost M. Cernea, V. Mihai, C. Radu, Ciobanu și Marmandiu. Pe lângă postura de antrenor, la “pădurari”, F. Cernea va fi și jucător.

În ultimul test de verificare, Bradul a trecut de PAS Pucioasa cu 5-4. Bradul, inițial retrogradată în Onoare, a rămas în Liga a 4-a pentru că a preluat locul Științei Odobești, echipă retrasă din competiție. Astăzi, în runda inaugurală a campionatului, Moroieni va întâlni în deplasare, pe Atletic Fieni, într-un derby al orgoliilor locale.

Ionuț Parghel

Adaugă un Comentariu

*