Știri, Muntenia-Sud, România|joi, decembrie 2, 2021
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Fortuna Câmpina, tot mai aproape de desfiinţare

FOTBAL: Fortuna Câmpina, tot mai aproape de desfiinţare 

Foto: Fotbal Club Fortuna

Pauza de iarnă s-a dovedit un adevărat coşmar pentru divizionara B prahoveană, Fortuna Câmpina. Ocupanta locului secund din seria B2 a ajuns în pragul desfiinţării şi păstrează şanse reduse de a mai continua activitatea fotbalistică în returul campionatului. Declinul echipei a început după ce finanţatorul Radu Călin a fost diagnosticat de medici cu probleme grave de sănătate. În momentul când a aflat că are nevoie de un transplant de ficat, acesta a încetat să se mai gândească la fotbal şi la Fortuna.

În condiţiile existente, situaţia clubului s-a înrăutăţit de la o zi la alta, iar o parte din jucători au ales să-şi găsească noi angajamente. Mai mult de atât, la începutul săptămânii, oficialii echipei au transmis fotbaliştilor care mai erau în lot să nu se mai prezinte la antrenamente, iar astăzi, acestora le-au fost admise cererile de reziliere a contractelor, după ce au fost chemaţi la sediul clubului. Potrivit unor surse din rândul grupării prahovene, după despărţirea de majoritatea jucătorilor, există o mică portiţă ca aceasta să nu se retragă din campionat şi să continue activitatea la nivelul eşalonului secund cu o echipă formată din juniori.

Honciu, Popescu şi Zegheru au deveni liberi de contract

Imediat după ce le-au fost înmânate actele, fotbaliştii au început să se reorienteze spre noi echipe la care pot evolua în partea a doua a sezonului. Printre jucătorii care le-au fost reziliate contractele s-au aflat şi foştii componenţi ai Chindiei Honciu (mijlocaş) şi Popescu (portar), dar şi fostul goal-keeper al lui FCM Târgovişte, Radu Zegheru. În ceea ce-l priveşte pe ultimul, acesta are şanse mari să revină la formaţia din Şotânga, iar primii doi vizează o întoarcere pe „Eugen Popescu”, dacă vor ajunge la anumite înţelegeri cu oficialii Chindiei.

Pentru a-şi asigura serviciile lui Popescu, conducătorii târgovişteni trebuie să fie foarte convingători cu el, deoarece de soarta acestuia se mai interesează şi ACS Berceni. Pe de altă parte, la finalul turului, Honciu s-a aflat foarte aproape de un transfer la FC Braşov. Dintre jucătorii Fortunei care au parafat noi angajamente, în această iarnă, se numără Munteanu (achiziţionat de Pandurii Târgu Jiu, dar apoi împrumutat la Academica Piteşti), Chipirliu (Poli Timişoara) şi Şandru (Pandurii Târgu Jiu).

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*