Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, septembrie 27, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Fortuna Poiana Câmpina şi-a luat pașaportul pentru liga a 2-a

FOTBAL: Fortuna Poiana Câmpina şi-a luat pașaportul pentru liga a 2-a 

Foto: sportdambovitean.ro

Cum era de așteptat, Fortuna Poiana Câmpina a învins, acasă, pe Atletic Bradu (scor 7-2) și a luat pașaportul și vizele pentru liga a 2-a. Elevii lui Florin Stăncioiu au găsit repede antidotul de a răpune reduta echipei argeșene. Flămândă de glorie și de dorință de promovare, formația din Câmpina a rulat din plin și a fost răsplătită cu o victorie la un scor mare.

Replica grupării din Bradu a fost timidă și palidă. Nu se aștepta nimeni să fie altfel. Prahovenii nu au avut niciun fel de emoții. Au lichidat conturile imediat. În minutul 27 aveau 3-0 (Chipirliul 2, Năstase 12 și 27). Păvăluță (31) a redus din diferență, pentru ca, în repriza secundă, „Norocoșii” să mai înscrie de patru ori, prin Chipirliu (57), Barbu (59), Anițoiu (67) și Munteanu (82-11m). Scorul final a fost stabilit de Păvăluță (87).

Marea perdantă este Chindia Târgoviște. A ratat promovarea la mustată. A acumulat același număr de puncte, 49, dar Fortuna Poiana a avut întâietate datorită meciurilor directe. „Lăncierii” târgovișteni nu au putut lua în cele două meciuri din faza play-off-ului nici măcar un punct. Au pierdut cu 2-1 (la Târgoviște) și 2-0 (la Câmpina).

Alexandru Istrate

Adaugă un Comentariu

*