Știri, Muntenia-Sud, România|marți, iunie 2, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Fotbaliştii de la Atletic Fieni n-au mai vrut să joace gratis!

FOTBAL: Fotbaliştii de la Atletic Fieni n-au mai vrut să joace gratis! 

atletic fieni

Scene incredibile s-au petrecut astăzi la poale de Leaota, pe stadionul „Cimentul”, din Fieni. Neplătiţi de luni bune, jucătorii echipei gazdă, Atletic, au luat decizia de a nu intra pe teren pentru meciul cu Gloria Corneşti, ce contat pentru penultima etapă a Ligii a 4-a dâmboviţene. Cu toţii au recurs la acest gest pentru a trage un semnal de alarmă că, în condiţiile existente, nu se mai poate face fotbal la Fieni. Fotbaliştii fienezi au apelat la un asemenea protest pentru ca oficialii clubului să revină la sentimente mai bune cu privire la ei.

„Jucătorii nu au dorit să intre deloc în meciul cu Gloria deoarece nu şi-au primit drepturile financiare de o bună perioadă de timp. Situaţia clubului este una destul de delicată şi nu cunoaştem ce va fi în continuare. Gestul făcut de jucătorii noştri a fost unul urât. Ştim cu toţii că trecem printr-o perioadă destul de grea, dar trebuia să jucăm astăzi cu Gloria. Noi nu am respectat competiţia, iar acest lucru mă doare cel mai tare. Ne pare rău ce s-a întâmplat şi sperăm să-i convingem pe copii să joace marţi în ultima etapă a campionatului”, ne-a declarat Vasile Dragomir, delegatul lui Atletic.

Cu o rundă înainte de finalizarea competiţiei, Fieniul trăieşte periculos acest campionat, fiind la un pas de retrogradarea în Liga a 5-a. După 33 de meciuri disputate, Atletic se află pe locul 14, cu 36 de puncte acumulate, dar la egalitate cu Comerţul Brezoaele, prima formaţie aflată sub linie.

Tot astăzi, în etapa a 33-a Ligii a 4-a, Avicola Tărtăşeşti nu s-a prezentat pe terenul campioanei Flacăra Moreni, iar meciul dintre Comerţul Brezoaele şi Luceafărul Dragomireşti a fost întrerupt de arbitrul Ion Oncescu, în minutul 81, la scorul de 7-6, din cauza „circului” apărut pe gazon.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*