Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, august 14, 2022
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: FRF şi Gillette au dat startul unui nou sezon de preselecţii „Performanţa are viitor”

FOTBAL: FRF şi Gillette au dat startul unui nou sezon de preselecţii „Performanţa are viitor” 

Sursa foto: frf.ro

Federația Română de Fotbal și Gillette au lansat al doilea sezon al proiectului de scouting în mediul rural „Performanţa are viitor”. Scouterii FRF coordonați de legende ale fotbalului românesc precum Ion Geolgău, Miodrag Belodedici și Ion Vlădoiu vor călători în mai multe regiuni ale României pentru preselecții destinate tinerilor fotbaliști cu vârste cuprinse între 10 și 14 ani.

Numărul de preselecții a fost suplimentat, urmând să fie organizate șase trialuri, însă destinația rămâne aceeași. Cei mai buni 11 jucători descoperiți în perioada august 2017 – aprilie 2018 vor avea ocazia să se antreneze la Centrul Național de Fotbal din Mogoșoaia și să trăiască în luna mai „experiența Barcelona”. Aceștia vor beneficia de o sesiune de pregătire cu un antrenor al FC Barcelona Escola și vor urmări un meci de-al FC Barcelona pe cel mai mare stadion de fotbal din Europa, Nou Camp.

Primul sezon „Performanţa are viitor” a atras la preselecţii peste 1.600 de tineri fotbalişti, în perioada august 2016 – aprilie 2017.

Caravana „Performanța are Viitor” va debuta cu preselecția organizată pe 20 august la Constanța și va continua în acest an cu acțiuni similare la Râmnicu Sărat (județul Buzău, 17 septembrie) și Putna (județul Suceava, 1 octombrie). Alte trei localități din țară vor fi incluse în proiect în perioada martie – aprilie 2018.

Pentru a putea fi înscriși în selecție, tinerii fotbaliști trebuie să îndeplinească următoarele condiții:
• Vârsta între 10 și 14 ani împliniți până la data de 31 iulie 2017;
• Să fie însoțiți de tutore sau părinte, acesta urmând să își dea acordul pentru participare, pe baza căruia se face înscrierea.

Sursa: frf.ro

Adaugă un Comentariu

*