Știri, Muntenia-Sud, România|joi, iunie 4, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Găeşteanul Florin Tănase a fost achiziţionat de Steaua Bucureşti

FOTBAL: Găeşteanul Florin Tănase a fost achiziţionat de Steaua Bucureşti 

tanase

Transfer de senzaţie pentru Florin Tănase! Fotbalistul dâmboviţean a fost achiziţionat, la începutul acestei săptămâni, de Steaua Bucureşti, de la Viitorul Constanţa. Gruparea din Capitală a oferit 1,5 milioane de euro echipei lui Gheorghe Hagi pentru a-şi asigura serviciile găeşteanului, pe o perioadă de cinci ani. „Tase” va purta la Steaua numărul 7, iar de fiecare dată când va fi folosit de Laurenţiu Reghecampf speră să aibă parte de cele mai bune evoluţii.

„Sunt foarte fericit că m-am transferat la Steaua, echipă care se luptă în fiecare an pentru câştigarea de trofee. Sper să am evoluţii bune şi să nu dezamăgesc conducerea, antrenorii şi noii colegi. Forza Steaua!”, a declarat Florin Tănase pentru site-ul oficial al clubului bucureştean.

„Tase” nu poate evolua în Liga Campionilor cu Steaua, împotriva lui Manchester City, deoarece a jucat în acest sezon, în Europa League cu Viitorul. În noul campionat al Ligii I, Tănase a bifat trei meciuri şi a strâns 243 minute de joc pentru gruparea constănţeană. În stagiunea precedentă, pentru echipa lui Hagi, dâmboviţeanul a înscris 16 goluri, în 35 de jocuri.

Tânărul jucător a ajuns la Steaua după şase ani petrecuţi la Viitorul Constanţa. Alţi dâmboviţeni care se mai află la Steaua sunt antrenorii Laurenţiu Reghecampf (principal) şi Cristian Ţermure (secund).

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*