Știri, Muntenia-Sud, România|luni, ianuarie 20, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Gâldău a pus punct carierei fotbalistice la 25 de ani

FOTBAL: Gâldău a pus punct carierei fotbalistice la 25 de ani 

adrian galdau

FCM Târgovişte continuă să piardă jucători pe bandă rulantă în această iarnă. Adrian Gâldău reprezintă un alt fotbalist care a decis să se despartă de Municipal, după ce viitorul echipei este învăluit într-o ceaţă totală. Fostul căpitan al divizionarei C a luat hotărârea de a se retrage din fotbal, chiar dacă pe adresa sa au apărut la un moment dat mai multe oferte tentante. Mijlocaşul de 25 ani a dorit să agaţe ghetele în cui pentru a urma un alt drum în viaţă. Acesta a considerat că a venit momentul să-şi găsească un nou loc de muncă pentru a se putea întreţine singur şi să nu mai depindă de părinţi, aşa cum s-a întâmplat în perioada cât a fost jucător la FCM Târgovişte.

„La Municipal nu aveam viitor”

Mai mult de atât, din toamnă, acesta şi-a propus să urmeze şi un master, după ce în urmă nu cu mult timp a finalizat Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport, din cadrul Universităţii „Valahia”, din Târgovişte. Având parte de un regres la Municipal, Gâldău a lăsat de înţeles că nu mai există nici o cale de întoarcere la cariera de fotbalist.

„Mi-am zis că nu mai are rost să continuu la FCM şi cu fotbalul. Am tot încercat să găsesc soluţii să fie mai bine, dar în loc să progresez am ajuns să stagnez. La Municipal nu puteam să am un viitor. Mă simţeam precum la o echipă de Liga a 4-a, fără nici un orizont. Încă de la sfârşitul anului trecut am văzut că această echipă se află într-o situaţie dificilă, după ce finanţatorul Ghiorghi Zotic a oferit jucătorilor la mână hârtii care atestau să meargă la orice club îşi doresc. În urmă cu doi luasem această decizie de a renunţa la fotbal, dar am tot amânat-o până mi-a ajuns cuţitul la os. Mi-a fost extrem de greu să i-au o astfel de hotărâre, dar am nevoie de o schimbare în viaţa mea. În plan financiar nu m-am ales cu nimic de la Municipal, fapt care m-a împins să depind de părinţi. Nu mai are rost să merg înainte cu fotbalul, chiar dacă am fost ofertat de câteva echipe. Mi-am propus să-mi urmez alte visuri. Îmi doresc să-mi găsesc un nou job şi totodată să urmez un master. Am ajuns la o anumită vârstă şi vreau să am parte de stabilitate financiară pentru a-mi întemeia o familie”, ne-a declarat Adi Gâldău, un jucător ce a bifat sute de prezenţe în tricoul lui FCM Târgovişte.

Pe lângă fostul căpitan, în această pauză competiţională, gruparea din Şotânga i-a mai pierdut pe Dumitrescu, Constantinescu, Maria, I. Constantin, Timofte şi Dragnea.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*