Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, iunie 5, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Gloria Cornești, campioană de toamnă în Liga a 4-a

FOTBAL: Gloria Cornești, campioană de toamnă în Liga a 4-a 

gloria-cornesti

Gloria Cornești a încheiat în forță prima parte a campionatului județean. Echipa lui Nelu Radu a devenit campioană de toamnă în Liga a 4-a dâmbovițeană, după ce a gestionat foarte bine turul competiției. Corneștenii și-au arătat din plin superioritatea, terminând pe primul loc, cu 37 de puncte și un golaveraj mai bun decât Dentaș Tărtășești, ocupanta locului secund.

Victoria care a propulsat Corneștiul în fruntea podiumului a fost cea cu Recolta Gura Șuții, din ultima etapă a turului. Pe teren propriu, Nelu Radu et comp. au dat recital și au învins marea rivală cu un sec 5-0, în urma reușitelor semnate de Matei (2), Calofir, Nedelea și Dragnea. După umilința suferită la Cornești, Gura Șuții a fost nevoită să finalizeze prima parte a campionatului pe locul 3, cu 35 de puncte strânse.

Iarna o va prinde pe Dentaș Tărtășești în coasta liderului, pe locul 2, cu 37 de puncte, dar și cu mari speranțe că se poate bate în retur la titlul de campioană. Mai mult de atât, oficialii clubului sunt încrezători că gruparea din sudul județului va trage la promovarea în Liga a 3-a.

Tot la final de tur, Atletic Fieni, Dentas Tărtășești, Voința Pierșinari și Unirea Ungureni au bifat victorii la scoruri de maidan. În schimb, la polul opus, CS Petrești, PAS Pucioasa, Spic de Grâu Ghimpați și Progresul Mătăsaru, ultimele patru clasate, au reprezentat în mare parte sparring-partneri pentru adversari. De asemenea, tot în tur, Libertatea Urziceanca și Gaz Metan Finta au spus adio întrecerii.

Liga a 4-a – Rezultate – ultima etapă a turului

Pierșinari – Mătăsaru 8-2
Dragomirești – Petrolul Tgv. 2-3
Ungureni – Ghimpați 7-1
Tărtășești – IL Caragiale 9-4
Cornești – Gura Șuții 5-0
Moroeni – Brezoaele 1-0
Petrești – Fieni 1-11
Zăvoiu și Pucioasa au stat.

Ionuț Parghel

Adaugă un Comentariu

*