Știri, Muntenia-Sud, România|marți, octombrie 15, 2019
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Gloria Corneşti s-a întărit considerabil pentru retur

FOTBAL: Gloria Corneşti s-a întărit considerabil pentru retur 

gloria cornesti

Echipa condusă de Nelu Radu a fost extrem de activă pe piaţa transferurilor la finalul iernii. Pentru a reuşi o clasare pe podiumul Ligii a 4-a dâmboviţene la sfârşitul stagiunii, Gloria şi-a completat lotul cu cinci nume noi.

Fotbaliştii care au fost transferaţi în pauza competiţională sunt Cornel Calofir, Mihăilă (ambii de la Avicola Tărtăşeşti), Enescu (Flacăra Moreni), Daia (FCM Târgovişte) şi Costache (Viitorul Gheboia). La capitolul pierderi pot fi notaţi doar G. Şerban (CS Păuleşti) şi F. Nicolae, plecat la muncă în Germania.

Gloria a terminat turul campionatului pe locul 2, cu 40 de puncte acumulate. Mâine, de la ora 11:00, corneştenii vor relua meciurile oficiale împotriva Săgeţii Găeşti, joc ce contează pentru 16-imile Cupei României – faza judeţeană. În schimb, săptămâna viitoare, pe 12 martie, echipa lui Nelu Radu va întâlni în campionat, în prima etapă a returului, pe Recolta Gura Şuţii.

Ionuţ Parghel

Răspuns la FOTBAL: Gloria Corneşti s-a întărit considerabil pentru retur

  1. Adrian Albu

    Sursa pozei nu o puteți scrie în articol sau vă doare mâna? Dacă ați decupat textul după poză măcar în articol puteați și voi să o scrieți.

     

Adaugă un Comentariu

*