Știri, Muntenia-Sud, România|luni, septembrie 28, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Gloria Cornești și Unirea Colibași se bat pentru trofeul Cupei

FOTBAL: Gloria Cornești și Unirea Colibași se bat pentru trofeul Cupei 

faza fotbal

Gloria Cornești și Unirea Colibași se vor duela, mâine, în finala Cupei României – faza județeană. Disputa dintre cele două formații va avea loc pe stadionul “Alpan” din Șotânga, de la ora 11:00. Partida se anunță una spectaculoasă, atâta timp cât ambele formații vizează să pună mâna pe trofeu. Mai mult de atât, cine va câștiga acest joc va reprezenta, în noul sezon, județul Dâmbovița în primul tur al Cupei, la nivel național.

Unirea Colibași, nou-promovată în Liga a 4-a, reprezintă marea surpriză a competiției KO prin accesul în ultimul act al întrecerii. Echipa unde evoluează și Gabriel Paraschiv, antrenor la Flacăra Moreni și fost campion al României cu Oțelul Galați, a urcat în finală după ce a trecut în semifinale de Libertatea Urziceanca II, cu 5-3, după executarea loviturilor de departajare. De partea cealaltă, Gloria Cornești pornește ca favorită a meciului, ținându-se seama că este vicecampioana Ligii a 4-a. De asemenea, revenirea lui Daniel Movilă pe banca tehnică reprezintă un alt atuu al corneștenilor. Gloria și-a asigurat prezența finală după ce a depășit în semifinale pe FC Aninoasa II, cu 2-0.

Meciul dintre cele două fomații va fi arbitrat de Ioana Mihălăchioiu, Mariana Oprescu și Andreea Săpunaru, iar observator din partea AJF va fi Ioan Negoescu, șeful arbitrilor dâmbovițeni. În ultimele trei ediții trofeul a fost câștigat de Flacăra Moreni.

Ionuț Parghel

Adaugă un Comentariu

*