Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, noiembrie 28, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Goalkeeperul Iustin Popescu a revenit la Chindia Târgoviște

FOTBAL: Goalkeeperul Iustin Popescu a revenit la Chindia Târgoviște 

Sursa foto: www.romaniansoccer.ro

Proiectul, dorința de performanță și seriozitatea celor din conducerea Chindiei l-au determinat pe goalkeeperul Iustin Popescu (23 de ani) să revină la Târgoviște, după ce a plecat, în 2014, la Fortuna Câmpina, pentru ca mai apoi să treacă pe la mai multe echipe, între care și Dinamo București.

Portarul craiovean a mărturisit că își dorește să ajute Chindia să promoveze, fiind convins că se poate îndeplini acest obiectiv cu mai multă muncă și ceva noroc. Este fericit că va întâlni la Târgoviște alți doi jucători veniți de la Dinamo.

„Au fost mai multe oferte, însă, cunoscând orașul, echipa, conducerea, dar mai ales văzând proiectul, dorința de performanță și seriozitatea oamenilor de aici, nu mi-a fost greu să mă decis. În primul rând, îmi doresc să joc, să pot ajuta această echipă frumoasă să promoveze acolo unde îi este locul. Un oraș minunat ca Târgoviște merită o echipă în prima ligă”, a declarat Iustin Popescu, citat de Jurnal de Dâmbovița.

Pe lângă Iustin Popescu, Chindia Târgoviște i-a transferat în această vară pe Alin Neguţ, Lucian Acasandrei, Denis Ciobotariu şi Mihai Neicutescu.

Adaugă un Comentariu

*